Hva slags kostilskudd bør du ta?

Hva bør man velge?

Hva slags kosttilskudd bør du ta?

Markedet har ekslpodert innen kosttilskudd i Norge. Du hører reklamer over alt om kosttilskudd som blir prakket på oss. Alle kjenner til Vita pro- reklamen, alle husker reklamen om «send go til xxxx» og du ville bli tilsendt kosttilskudd i posten. Du leser om kosttilskudd i blogger, om hvordan disse jentebloggerne snakker så fint om vitamin-supplementet de tar får å bevare den fine huden sin. På proteinpulvertest.no, tar vi alle forholdsregler før vi anbefaler et kosttilskudd. Vi tar ikke en bloggers ord på at et produkt er bra. Vi leser nøye igjennom ingrediensene til kosttilskuddet, tar i betrakning hva kroppen faktisk trenger, og er spesielt skeptisk til kosttilskudd som er fabrikkert og ikke kommer fra den naturlige siden.

Kosttilskudd er dyrt

Kosttilskudd blir bare dyrere og dyrere. Vitaminer du kunne fått fra en smoothie, selges på boks med en fancy-etikett og koster mange hundre kroner. «Super pulver» fra andesfjellene, høres jo så fancy ut, og du ville kanskje brukt mye penger på produktet bare på grunn av navnet, men ikke la deg lure så lett. Det er ikke nødvendigvis verdt pengene. Vi mener at det er mange kottilskudd som er gode, og er verdt hver krone, men det er veldig mange altfor populære kosttilskudd som koster altfor mye penger. Vi kommer ikke til å rakke ned på noen spesifikke produkter, men vi kommer i steden til å veilede deg og anbefale kosttilskudd vi mener er verdt pengene.

 

Vær forsiktig med mulvitimain som kosttilskudd

Vanlig multivitamin

Vanlig multivitamin

Vær varsom med multivitamin som kosttilskudd. Ved utbygging av en rutine, bør man først gi oppmerksomhet til en nøye utvelgelse av multi – vitaminer . Først og fremst må det tas hensyn til eventuelle allergier du måtte ha . Unnlatelse av å velge riktig multi – vitamin kan føre til en allergisk reaksjon på vitaminer ingredienser. Tar man for mye nikkel, for eksempel vil resultatet bli diaré, kvalme og oppkast. I verre tilfeller kan det gå ut over nyrene. Man bør alltid ha i bakhodet hva for store doser av hver enkelt vitamin, kan føre til. For eksempel, i tilfellet av prostatitt [prostataforstørrelse som forstyrrer evnen til å passere urin], en multi-vitamin som kosttilskudd med et høyt sinkinnhold [15mg eller større] er best å unngå. Menn og kvinner krever forskjellige doser av mineraler og vitaminer. Motstå trangen til å tenke, “mer er bedre.” Det er ikke overhodet ikke tilfellet når du tar vitaminer.

Kreatin som kosttilskudd


Kreatin er et utmerket supplement når det brukes som en del av et styrkeprogram som kan gi store gevinster i muskelmasse for brukeren. Kreatin gir ikke styrke dirkete, men kan øke effektiviteten i musklene dine grunnet vanntilførselen det skaper. Det er stor forskjell på dette kosttilskuddet. Når du vurderer et kreatinprodukt, bør renhet være av grunnleggende hensyn. I motsetning til det propaganda sier , trenger man ikke ha 75mg dose for at kreatin skal være effektivt. Kreatin monohydrat er best tatt, etter min erfaring, med følgende stoffer i en post-workout shake: 10gm Kreatin 5gm Glutamin monohydrat 50gm Druesukker 40-60gm Whey protein Druesukker er gunstig, tatt med kreatin.

 

Proteinpulver som kosttilskudd

Proteinpulver som kosttilskudd. Det finnes drøssevis av forskjellige typer proteinpulver og enda flere merker. Hva slags proteinpulver du bør velge som kosttilskudd, avhenger ikke bare av pris og protein-innholdet. Det har også mye å si hvordan proteinet er fremstilt og hva det er laget av. Myseprotein er det billigste på markedet og det som har best smak. Det er derimot mange som er skeptiske til nettopp dette melkefremstilte pulveret fordi det inneholdet veksthormoner, som du finner i vanlig melk. Dette veksthormonet er ment for kalven, men vi mennesker drikker det i store mengder likevel. Egg proteinpulver egner seg bra dersom du er laktoseintolerant eller om du liker å bruke proteinpulver i matlaging, f.eks til pannekakelaging. Les mer om egg proteinpulver her. Vegansk proteinpulver har blitt mer og mer populært de siste årene fordi det er nok det mest naturlige fremstite kosttilskuddet på markedet i dag. Spesielt anbefalt er kanskje Hemp proteinpulver – du kan lese mer om dette her

Vær varsom når du velger kosttilskuddet du vil ta

Hva slags kosttilskudd du bør ta, avhenger altså av veldig mye. Men det som er viktig når du skal gjøre ditt valg, er å tenke at ikke alt er effektivt, og det kan være mer ødeleggende enn godt for kroppen din. Velg med omhu, lytt til kroppen din om du får noen bivirkninger, og ikke overdriv inntaket. Her kan du lese listen over norges beste proteinpulver 2017.

 

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.
About Magnus 60 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments