TOPP 10 BEST PROTEINBAR 2019

Vi i proteinpulvertest.no har gjort en test av over 100 proteinbarer på markedet i 2019 og funnet ut hvilke proteinbarer som er de beste i Norge. I denne testen har vi testet smak, pris, proteinprosent og selvsagt generell kvalitet. Vi har lagt vekt på at en god proteinbar, er en sunn proteinbar med lite karbohydrater, god proteinkilde og selvsagt ingen dårlige tilsatte kjemikalier.

                                                Våre andre topp 10 lister

Topp 10 best proteinpulver        Topp 10 best pre-workout     Topp 10 beste slankepiller

 

Vårt ekspertpanel av testen 2019 består av:

Mikkel J. Holm – Kjemiker på analytisk laboratirium, Bergen

Terje Mikkelsen – Kosthold og ernæringseksperts

Silje Nyhagen – Personlig trener og ernæringskonsulent.

Det ble et jevnt løp etter vi hadde smalnet de beste proteinbarene ned fra 100 til 10, det er derfor mange seksere i denne listen.

1. Big 100 Bar

best i test proteinbar Norge 2018 VINNEREN proteinfabrikken

Terningkast : 6

Se produkt 26% Rabatt 

Big 100 er en proteinbar laget av proteinfabrikken. Proteinbaren er rik på protein og har god generell kvalitet- noe som gjorde den til en dyr proteinbar sist vi så på den. Nå har proteinfabrikken kampanjepris på produktet med 15% rabatt, noe som fører til at prisen for en proteinbar ligger på ca 30 kr. Mange proteinbarer har generelt en god smak, men det skyldes ofte et overdrevent innhold av søtningsstoffer som aspartam. Sukkeret i baren er naturlig fremstilt gjennom karamell og sjokolade, noe som gjør den både sunnere og mer velsmakende enn de fleste proteinbarer.

2. Bounty Proteinbar

best i test proteinbar Norge 2017

Terningkast : 6

Klikk her for best pris | Tilbud ut måneden

Er du en fan av den verdenskjente bounty-sjokoladen? Da vil du elske denne proteinbaren. En litt dyrere proteinbar enn den forrige nevnte, men ekstremt velsmakende. Bounty-protienbar, er rik på proteiner, men utmerker seg spesielt på smak, kvalitet og dens lave kaloriinnhold (192g ). Proteinfabrikken tilbyr denne varianten av proteinbarer både i bulk (12 stk),  eller ved ønsket antall. Å kjøpe i bulk er vanligvis billigere, men i dette tilfellet anbefaler vi at du velger antallet selv, da du sparer mye penger ved å gjøre det. F.eks Bulk pris = 12 stk for 549, vs – pris for egenbestemt : 12 stk = 420 kr.

3. Iso Whey

Bilderesultat for iso whey proteinbar

Terningkast : 6

Klikk her for best pris

Iso Whey proteinbar er den neste på listen vår. Vi ga dette produktet en klar sekser etter å ha smakt den eneste proteinbaren som ser ut til å ha tatt inspirasjon fra toffifee, og jammen har de klart å kopiere smaken også. Utmetker smak, godt proteininnhold, ingen tilsatte stoffer.

4. Nutramino XL Bar

xl proteinbar ble nummer 3 i best i test konkuransen

Terningkast : 6

Klikk her for best pris

Nutramino har tatt proteinverdenen med storm, også da de lanserte den meget populære XL-versjonen av proteinbaren deres. Baren gir et raskt inntak av 30g protein, og du kan velge mellom sjokolade, peanøtt og karamell-smak som definitivt er et pluss. Sjokolade og peanøttvarianten var meget velsmakende, men vi var ikke like begeistret for karamellversjonen. I denne testen har vi gitt produktet terningkast seks for mye proteiner for lite penger og god smak med flere vaianter.

 

5. Fitelite Peanut Butter

FortiFX Fit Elite

Terningkast : 6

Klikk her for best pris

Fitelite skåret meget bra i 2017 testen, det gjorde den også i testen for 2018 og 2019.

av proteinbarer. Proteinbaren er stor (88g ), med et høyt proteininnhold (30g) . Sukkerinnholdet er veldig lavt, det samme er kolesterolet og det samlede kalorinivået. Om du er ute etter den sunneste proteinbaren i testen, er nok dette det beste valget for deg. Smaken var god, men ikke like god som noen av de andre.

 

 

6. Mars + Snickers Duopack

 

snickers proteinbar test

Terningkast: 6

Klikk her for best pris

Proteinfabrikken laget en duopack der de selger både Mars proteinbar og Snickers protenibar, begge typene er meget velsmakende, men er den litt dyrere varianten av proteinbarene. I deres kampanje lanserer de Duopack, der de selger total 36 barer for 779 kr, altså 21 kr per bar. Veldig billig for høy kvalitet og velsmakende kjente produkter, minus fordi du må kjøpe mange, men det er midt i blinken for deg dersom du vil spise proteinbar regelmessig!

 

 

 

 

7. Nutrago

nutramino-protein-bars-box-of-12-cookies-cream-nutramino-nutra-go-cake-bars-posted-protein-2194193383482_2000x

Terningkast: 5

Klikk her for best pris

Nutrago klarte å komme innenfor topp 10 listen denne gangen, noe de ikke klarte i 2017.  Til tross for en lavere pris og høyere proteinprosent, er proteinbaren fra Nutrago rett og slett for dyr.  Nutrago reklamerer videre for dens lave sukkerprosent på 1.4, gram per bar, noe som er positivt lavt, men inneholder dessverre en rekke søtningsmidler som trekker i poeng.

8. Fit Crunch

best i test proteinbar Norge 2018

Terningkast: 5

Klikk her for best pris

Dette er noe av det billigste vi har sett innen proteinverdenen, og da spesielt proteinbarer! Fit Crunch proteinbar tilbyr 12 barer for under 200-lappen. Altså under 20 kr per bar. Disse barene er store (88g), og har fortsatt et imponerende høyt proteinnivå på 30g. Det eneste minuset er en litt høyere fettprosen, men perfekt for seg som bulker og samtidig vil spare litt penger.

9. Big 100 Bar

 

er karbohydrater viktig å teste i en proteinbar, JA

Terningkast: 5

Klikk her for best pris

 

Da proteinfabrikken satte ned prisen av sin ny-lanserte Big100 bar, visste vi at dette kunne være en kanditat til vår 2019 best i test-liste. Smaken av banan var overraskende god, proteinnivået høyt, og den generelle kvaliteten var bra. Det som virkelig gjorde at den kom med i kåringen vår, er prisen på ca 20 kr per bar.

10. Atkins Chocolate Peanut Caramel

best i test proteinbar Norge 2018

Terningkast: 5

Klikk her for best pris

Atkins Advantage er en proteinbar av det noe litt dyrere hjørnet. Grunnen til at vi har med denne proteinbaren er fordi vi mener at proteinbarer ikke bare skal bli brukt før/etter trening, men også som et mellommåltid. Denne proteinbaren er meget fiberrik, og har sine proteiner naturlig fremsilt gjennom bl.a peanøttsmør, soya og kakaosmør. Om du ser etter en proteinbar som et mellommåltid, er denne baren midt i blinken for deg.

 

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.
About Magnus 60 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
madelen
madelen
6 years ago

Elsker testene deres, men litt uenig her siden jeg synes mars er den beste!

Lars
Lars
5 years ago

Eneste problemet med proteinbarer er at de blir borte så fort