Best Kreatin i Norge 2018 | Best i test

Vi i proteinpulvertest.no har endelig gjennomført testen av best kreatin 2018. Å Vite hva slags kreatin du skal kjøpe kan være vanskelig for en nybegynner. Hvordan vite hva slags pris som er riktig for kreatinet, hva slags fyll som blir tilsatt i pulveret, smak – osv… På denne siden skal vi gi deg informasjon om fordelene med kreatin, samt gi deg en liste over de 10 beste kreatin-produktene som er ute på det norske markedet i dag.

Vi har også testet best proteinpulver 2018, klikk her for mer info. 

 

Hvorfor kreatin?

  • Den første grunnen til å bruke kreatin til trening, er dens evne til å øke trenings-intensiteten din og dermed også gi deg større muskler. Kreatin er med på å bidra til at musklene klarer å prestere mer eksplosivt og over lengre tid enn du ellers ville klart.
  • Kreatin øker muskelrestitusjon slik at musklene reparerer seg raskere etter hver treningsøkt
  • Kreatin bidrar til metabolisme. Enten du vil opp i vekt eller ned i vekt, er økt metabolisme en fordel da høy metabolisme bidrar til mer definerte muskler.
  • Øker opptak til vann i musklene, musklene yter bedre – blir større og ser mer definerte ut.

 

Her er listen over Norges beste kreatin 2018. Vi har testet smak, pris, fyll og den totale formelen brukt til kreatinet

 

1.Kreatin 300 g Powder

best kreatin 2017

 

Terningkast: 6

Kreatin Powder har et høyt innehold av kreatin. Boksen inneholder 45 serveringer der en servering inneholder 3 gram kreatinnitrat og 200 mg C-vitamin. Vi har gitt kreatinet av tech nutriton terningskast 6 på grunn av det høye rene nitratinnholdet, god smak, lett oppløselig i vann –  Og er formulert på en god måte i forhold til inntak i kroppen.

Klikk her for best pris 

 

 

2. Creatine Xplode 500g Grapefruit

Terningkast: 6

God kvalitet, pris og smak. Pulveret er rent og vi har ikke funnet noe tull i formelen til produktet. Creatin Xplode er fokusert på å gjøre kreatin-partiklene så små som mulig slik at de ikke skal klumpe seg når du blander det ut med væske. Deilig druesmak.

Klikk her for best pris

 

 

3. Kre-Alkalyn

Bilderesultat for kre alkalyn

Terningkast: 6

Vi har valgt å ta med dette kreatin-alternativet da dette er kanskje det beste kreatinpulveret ute på markedet som ikke gjør at muskelcellene binder til seg vann. Ønsker du effekten av kreatin uten at musklene skal ta til seg mer vann, er dette definitivt det beste alternativet ute på markedet i dag.

Klikk her for best pris

 

4. CreaForce 1,4kg

CreaForce 1,4kg kreatin best

Terningkast: 6

På fjerde plass har vi valgt Tech Nutrition sitt CreaForce Kreatin. Dette er et post-workout spesialisert kreatinpulver som inneholder både Pinitol og ekstra karbohydrater for å forbedre opptaket av kreatin og styrke generell muskelsyntese. Vi liker denne kombinasjonen og har valgt å gi også dette pulveret terningkast 6, også på grunn av veldig lav pris og god smak. Et godt produkt fra TN.

Klikk her for best pris

 

5. Kreatin 500g

Bilderesultat for kreatin 500g

Terningkast: 5

Kreatinet fra proteinfabrikken, kreatin monohydrat – Rent og sterkt produkt med 5g kreatin-nitrat per servering. De anbefaler også å ta det med D-ribose.  God smak, god pris.

Klikk her for best pris

 

6. Mutant CreaKong 300g

2017 creakong

Terningkast: 5

Kjent for å være tidens “bulke-kreatin”. CreaKong inneholder 3 forskjellige kreatintyper – monohydrat, magnesium chelat og tri-kreatin sitrat.  CreaKong har spesialisert seg på høy vannbinding i musklene og ekstra eksplosivitet under trening.

Klikk her for best pris

7. SELF Real 100% Creatine 500g

best i test 2017 kreatin

Terningkast: 5

Som nummer 7 på listen har vi valgt Omninutrition sitt kreatin. Det er av typen monohydrate, et rent kreatinpulver uten ugunstige kjemikalier. Det blir raskt tatt opp i kroppen og er bra for muskelrestitusjonen. Prisen er god , 169 kr for 500g.

Klikk her for best pris

 

8. Trec Nutrition CM3 1250

kreatin av et godt kvalitet fra trec nutrition

Terningkast: 5

Trec Nutrition er et godt merke innen kosttilskudd, de vet hva de driver med.  I dette kreatinpulveret er det en høy dose med trikreatinmalat som er ypperlig for eksplosiv styrketrening.  God smak, god pris. Et godt valg for deg som vil prøve kapsler i stedet for pulver.

Merk: Du skal likevel blande kapslene med vann og ikke svelge de hele.

Klikk her for best pris

 

9. Creatine ATP X3 450g Pineapple Peach

en av de bedre kreatinene ute på det norske markedet

Terningkast: 5

Et kreatin av høy kvalitet, men noe dyrt. Pulveret består av 3 typer kreatin, Creatinol-O – Fosfat, Kreatin HCL og Kreatin -monohydrat.  Pulveret er satt sammen for å gi best mulig effekt av de kreatin tilbyr kroppen din. Eksplosivitet under trening, rask restitusjon og økt vannkapasitet i musklene. Et godt valg for deg som vil betale litt ekstra for kvalitet.

Klikk her for best pris

 

 

Kreatin Mesh 200 – 400 Kapsler

2017 best i test - kreatine mesh

Terningkast: 5

Kreatin monohydrat, god kvalitet, grei pris – og god smak. Fremstilt av Trec Nutrition, som absolutt er en bonus.

Klikk her for best pris

 

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.
About Magnus 60 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
TreningsNora
TreningsNora
7 years ago

Har Trec Nutrition CM3, jeg er veldig fornøyd !