Hemp protein – Utmerket Kosttilskudd

Hemp proteinpulver –  “Et superpulver”

 

Det nye kosttilskuddet i Norge

Det er stadig nye kosttilskudd som kommer til Norge, du leser det over alt, ekstremt dyre produkter hentet fra fjerne steder i verden som skal være enormt helsefrembringende. La oss i stedet vise dere noe som er naturlig, ekstremt proteinrikt, og ikke komprimert i en fabrikk. Det er snakk om uskyldige frø, men sprengfulle av proteiner – hamp frø (også kalt hemp protein).Hemp protein, laget av hamp frø , er ent høy-protein kosttilskudd som kan brukes til å forbedre det totale proteininntaket for veganere og ikke- veganere . Hamp kan betraktes som en overlegen proteinkilde på grunn av sin over gjennomsnittet fordøyelighet  som også gjør pulveret ideelt for idrettsutøvere. Ytterligere fordeler av hemp protein inkluderer styrking av immunitetsforsvaret,
muskler, skjelett, ledd , samt nyrebeskyttende effekt.

Hemp protein – Veldig fordøyelig

Hemp eller hamp er en usedvanlig mangfoldig avling som kan dyrkes for både mat og næringsmidlende formål. Hamp frø, som brukes til å produsere hemp-protein, er sammensatt av omtrent 45 prosent olje, 35 prosent protein og 10 prosent karbohydrater. Hamp frø besitter mange ernæringsmessige fordeler. I tillegg til sin helsemessige fordeler, hamp er svært miljøvennlig, da det kan dyrkes uten bruk av soppmidler, plantevernmidler og plantevernmidler, og det effektivt absorberer karbondioksid. Dette er protein av høy kvalitet. Hemp protein er en stor kilde til protein på grunn av sin høye frekvensen av fordøyelighet. Jo bedre et protein blir spaltet, jo mer effektivt kan den brukes av kroppen. . En studie publisert i 2010 i “Journal of Agricultura l and Food Chemistry” testet proteinfordøyelig-korrigert aminosyre (PDAAS) – en vurdering som avgjør biotilgjengeligheten av et protein – for ulike proteiner fra hamp frø. Resultatene viste at hamp/hemp frø proteiner har PDAAS verdier større enn eller lik enkelte korn, nøtter og belgfrukter.

hemp protein er laget av hampfrø

Rik på fiber

Hemp protein pulver er sett på som et «superpulver», det er rikt på fiber, et næringsstoff som har en rekke verdifulle helsebringende egenskaper. Rikheten på fiber kan redusere risikoen for hjertesykdom, type-2 diabetes, forstoppelse og andre sykdommer, bemerker School of Health Harvard. En enkel servering av hamp protein pulver kan gi en betydelig del av de 20 til 35 gram fiber per dag anbefales for voksne, barn og eldre ungdom. For eksempel, en kjede av hemp pulver inneholder 12 gram fiber per 30 gram scoop, en mengde som er vesentlig høyere enn de fleste andre typer av protein.

Andre fordeler med hamp/hemp protein

Ifølge en dyrestudie publisert i 2008 i “Wei Sheng Yan Jui,” kan hemp proteinpulver  ha en slags anti-trøttende effekt, den er også muligens veldig energigivende. Det er ikke rart at dette produktet basert på hamp-frø, er blitt kalt det nye «superpulveret». Sammenlignet med en kontrollert gruppe, hadde mus som fikk hamp frøprotein forbedret svømmetider og redusert melkesyre i blodet. En annen studie publisert i 2011 « fant i dyremodeller at soya og hamp proteinsupplerte dietter var i stand til å forbedre nyrefunksjonen og hjertehypertrofi forbundet med nyresykdom. Det er altså ikke rart at mange mener dette er det beste kosttilskuddet.

 

 

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.
About Magnus 60 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments