Best Pre-Workout 2019 I Norge – BEST I TEST

Vi i proteinpulvertest.no har testet drøssevis av pre-workout-produkter på det norske markedet i 2019 og har kommet til en konklusjon om hvilke produkter som er best i test. Pre-workout skal tas før trening og er med på å gi kroppen din en boost mentalt og fysisk.  Mange mener de klarer å prestere 10-20% bedre innen trening med pre-workout, og det viser forskningen også.

Pre-workout er spesielt populært innen styrketrening, men har også hatt en økning i popularitet i alle mulige idretter. Det er likevel viktig å være på vakt ved kjøp av disse pulverene, fordi man vet aldri hva som kan være blandet inn i dem. I testen av best pre-workout, har vi forsikret oss om at produktene på denne listen ikke inneholder farlige stoffer.

Vi har også testet smak, energigivende stoffer og selvsagt pris. Vi har laget en liste over de 5 beste pre-workout produktene på det norske markedet i dag, de får terningkast 6 alle sammen.  Dersom du vil kjøpe noen av disse produktene, har vi lagt til en link du kan klikke på for å få best pris for produktet.

Ønsker du å kjøpe kreatin, kan du ta en titt på vår best i test her : Best i test kreatin 2018

HemoPump Adrenaline Rush 250g Strawberry

Terningkast 6

Klikk her for best pris – 449 Kr

HemoPump er et pre-workout produkt av SNS Biotech som en oppfølger av deres tidligere populære pre-workout. De har nå lansert et helt nytt produkt som er “limited edition” og skal være i stand til å booste adrenalinet ditt, som er det aller viktigste energi-givende stoffet kroppen har. Det inneholder : kreatin, beta-alanin, taurin, arginin, koffein og citrulin. Mange gode kvalitetssikre ingredienser og et meget godt produkt. Det eneste negative er prisen (449 kr ) , men dette er super kvalitet!

 

N.O.-Xplode 3.0 240g

best i test pre-workout nummer 2

Terningkast 6

Klikk her for best pris | 39% rabatt – 289 Kr

BSN har virkelig imponert oss ved lansering av dette produktet. Dette superpopulære pre-workout produktet er satt sammen av gode energigivende stoffer som kreatin, aminosyrer og abelten. Vi er imponert over hvor god kvalitet produktet har, men samtidig en veldig  lav pris til bare 150 kr.

 

Core Intensity 300g

Bilderesultat for core intensity

Terningkast 6

Klikk her for best pris | 20% rabatt – 279 Kr

Core Intensity er et pre-workout produkt med en langvarig energigivende effekt gjennom hele treningen. Det inneholder gode naturelle stoffer uten noe helseskadelige stoffer. Et godt norskt produkt fra proteinfabrikken.

 

 

Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout 330g

6947-159_1

Terningkast 6

Klikk her for best pris | 30% rabatt – 279 Kr

Optium Nutrition er en verdenskjent leverandør som er kjent for å være kvalitetssikker. De har nå lansert en pre-workout med en meget god formel. 1,5 g ( per servering ) beta alanin, som forhindrer melkesyre og bidrar dermed til at du kan trene lengre og oftere.  Dette er et meget godt produkt til en god pris uten noe tull, derfor terningkast 6.

 

 

F#cked Up PWO Sour Cola 230g

Bilderesultat for F#cked Up PWO Sour Cola 230g

F#cked Up PWO med Sour Colasmak! Imponerende gjort av den svenske leverandøren. Høy kvalitet til svensk pris! Inneholder Ginseng, et langvarig stoff fremsilt naturlig av kogabønnene i Sør-Amerika. Et av markedets sterkeste Pre-workout i Norge. Gir styrke, utholdenhet, energi, og mental fokus.  Vi gir dette produtket terningkast 6.

Terningkast 6

Klikk her for best pris | 20% rabatt – 349 Kr

Ønsker du å kjøpe proteinpulver, kan det være lurt å lese artikkelen vår : Best i test proteinpulver Norge 2018

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.
About Magnus 60 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 10 best proteinpulver        Topp 10 best pre-workout     Topp 10 beste […]