Hvorfor Styrketrening? Jenter og styrketrening

Hvorfor Styrketrening?

Mer muskler tilsvarer mer metabolisme: Den viktigste grunnen til at du bør løfte vekter er å miste fett og bygge muskler. Jo mer muskler en kvinne har, jo flere kalorier vil hun brenne i ro.  Med styrketrening vil hvileforbrenning øker. Muskler får fart på stoffskiftet, noe som resulterer i mer effektiv fett-tap. Hvis du er kvinner i 20-årene eller 30-årene, har du sannsynligvis ikke tenkt på osteoporose ennå, men det bør du være. Mange studier har vist at å løfte vekter regelmessig kan øke bentetthet. Den eneste sanne måten å gjøre dette på er å løfte tunge ting, og deretter sette det ned igjen. Vær proacative nå, slik at du ikke har problemer senere. Styrke gjør alt enklere, det er ingen grunn til å ikke starte med styrketrening. Jeg tåler ikke når menn, eller noen andre mener at kvinner ikke kan være fysisk sterk. Gi meg en pause. Kvinner er uavhengige og kan gjøre ting selv. Hvis du trenger å flytte noe tungt, flytte møbler, eller bære tunge laster fra butikken, ikke ringe naboen eller vente på «Store Lars» eller kjæresten til å komme hjem. Hvis du løfter vekter regelmessig og forbedrer din styrke, kan du gjøre det selv! Opprette selvstendigheten er en fantastisk ting å føle. Nyt følelsen av prestasjon fra å fullføre en oppgave som du trodde du aldri kunne gjøre. Start med styrketrening, løft noen vekter, bli sterkere, og få det gjort på egen hånd.

Hvorfor styrketrening?

Øker selvtillitt

Sellvtillitten man får når man går inn i treningstudioet og vet at du kommer til å knuse en treningsøkt gir en skikkelig boost. I dagens gym atmosfære, har jeg funnet at mange kvinner er flinkere til å løfte vekter enn menn. De jobber hardere, presser seg til det ytterste, og har bedre form. Når en kvinne innser hennes ytre styrke, kan hun benytte seg av sin indre styrke. Og begynne å utstråle. Tillit er en svært attraktiv kvalitet og at gymtillit begynner å lekke inn i alle andre aspekter av livet. En sterk jente i et vektrom = en trygg jente utenfor gymsalen. Myten om at man blir «klumpete» er for lenge siden bevist å være feil. Flertallet av kvinner har rett og slett ikke det nivået av testosteron som er nødvendig for å bygge en klumpete kroppsbygning naturlig. Kanskje 0,00001% av den kvinnelige befolkningen er velsignet med å ha en dose av hormoner som naturlig kan indusere store mengder muskelmasse og fett tap. Hvis det var så lett å få muskler, ville ingen bodybuilder klage om hvor de ikke få muskler.

Styrketrening for selvforsvar

Som kvinne er sjansen for at du blir overfalt, enten det er ran eller voldtekt, ganske stor – i løpet av livet. Styrketrening er kanskje det viktigste du kan gjøre for å kunne forsvare deg mot en slik hendelse. Om en mann ligger oppå deg og du klarer bare å ta 20 kg i benkpress, vil du aldri ha en sjanse til å forsvare deg. Dette gjelder uansett om du har svart belte i Karate eller ikke. En kvinne som aldri har trent styrke i hele sitt liv vil ikke være i stand til å utgjøre noen forskjell dersom hun blir overfalt, i så fall er den ikke stor. En kvinne som har drevet med styrketrening i et år, kanskje også i bare et par måneder, har antakelig øket sin styrke med 50%-100%. Hun vil ha styrken til å presse mannen bort, gi et slag, eller bare klare å holde ut i lengre tid før hjelpen kommer. Styrketrening er enormt viktig, og det er bare tull at jenter ikke er sexy etter styrketrening. Den trenden er heldigvis i ferd med å snu. Man blir ikke seende ut som Arnold schwarzenegger etter noen år på gymmen.

HER ER ET GRATIS TRENINGSPROGRAM FOR STYKETRENING 

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.

About Magnus 61 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of