Vanndrivende Midler for Vektnedgang

Vanndrivende midler er noe som er mye brukt innenfor vektnedgang. Siden kroppen vår består for det meste av vann, er vannet hovedkilden til vekten vår. Vanndrivende midler, også kalt diuretika, er mye brukt innenfor medisin i verden og er ikke bare en slankemetode. Det blir brukt til behandling av hjertet, væskeopphopning i kroppen og ved høyt blodtrykk.

 

Mange personer sliter med væskeopphopning i kroppen uten å vite om det selv. De gjør alt for å gå ned i vekt, men klarer ikke å kvitte seg med det de tror er fett, som egentlig er en opphopning av væske i kroppen. I slike tilfeller kan vanndrivende midler være til hjelp.

Slik fungerer vanndrivende midler:

Det vanndrivende stoffet gir signal til nyrene om at nyrene skal minske opptaket av salt. Dermed vil det unødvendige  saltet i nyrene bli skylt gjennom urninen. Dermed øker kroppens urinproduksjon og uønsket vannopphopning i kroppen blir borte.  Vanndrivende midler påvirker også blodårene og får de til å “slappe mer av”, slik at blodtrykket faller.

 

Vanndrivende midler er regnet som trygt

Diuretika gir sjelden symptomer, men kan ved enkelte tilfeller føre til slapphet og svimmelhet. Dette er likevel sjeldne symptomer, og kommer som regel av for høyt inntak av det vannrivende stoffet / for lavt væskeinntak.  Vanndrivende midller bør ikke bli brukt dersom du :

 • Har “svært” nedsatt lever/nyrefunksjon
 • Har diabetes (gjelder kun ved bruk av tiazider)
 • Dersom du har preeklampsi (svangerskapsforgiftning)

 

Hvor kan disse væskeopphopningene skje?

Vannopphopninger er noe de fleste mennesker opplever, men for noen , blir ikke disse vannopphopningene borte. Dette kan gi en følelse av oppblåsthet enten det er i ansiktet, i hendene eller andre steder på kroppen.

 

Brukt av bodybuildere

I bodybuilderverdenen har diuretika blitt brukt i åresvis. De bruker det på grunn av effekten medisinen har til å definere muskler. Vanndrivende tabletter utskiller mer vann i kroppen, og muskelprosenten stiger dermed raskt. Det skal likevel sies at mange bodybuildere har etter en meget overdrevent bruk av diuretika, besvimt på scenen som følge av dehydrering.

 

Retenix Advanced

Retenix Advanced vanndrivende tabletter er et populært kapselbasert kosttilskudd som består av 100% plantebaserte stoffer.  Tablettene skal være til hjelp mot væskeopphopning i kroppen og forhindrer dermed følelsen av opplbåsthet. Dette er et reseptfritt vanndrivende middel som er spesielt rettet mot vannopphopninger i hele kroppen. Retenix Advanced inneholder 11 vitaminer , mineraler og fytokjemikalier som er ment å være en perfekt kombinasjon til å fjerne unødvendig væske, opprettholde en naturlig vannbalanse og kan stabilisere elektroluytt og mineralnivået i kroppen.

 

Retenix Advanced består av følgende naturlige ingredienser:

 • Einebær – Brukes mot urinveisinnfeksjon
 • Kalium – Reduserer væske i kroppen
 • Buchublad – Brukes mot innflamasjon
 • Eplesidereddik – Hjelper kroppen å kvitte seg med overflødig væske
 • Løvetann – Renser nyrene, mye brukt i behandlig av nyresykdommer
 • Tranebær – Naturlig ingrediens til behandlig av urinveiinnfeksjon
 • Vannmelon -Bedrer syrebalansen
 • Grønn te – Gir bedre urintilstrømming, kan også øke stoffskiftet
 • Asparges – Styrker nyrene og hjelper med å rense de for innflamasjon
 • Vitamin B6 – Avleder vann fra unødvendige steder i kroppen

 

 

Advarsel :  Selv om fristelsen kan bli stor til å ta flere tabletter for å øke væskeutskillelse i kroppen, bør du aldri ta mer enn anbefalt dose på pakningsvedlegget.

 

 

 

 

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.
About Magnus 61 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/e/0/proteinpulvertest.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpdiscuz/class.WpdiscuzCore.php on line 942 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/e/0/proteinpulvertest.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpdiscuz/class.WpdiscuzCore.php on line 975

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of