Detox-kur | Mer helsefrembringende enn antatt

 

Hva er detox og hvordan gjennomfører man en detox-kur?

Detoxification, eller detox for kort, er en naturlig prosess kroppen din gjør hele tiden ved å eliminere uønskede stoffer som kan befinne seg i organer, blodomløpet, celler- osv. En detox-kur er konstuert for å gi kroppen din en ekstra «boost» i detoxifiseringsprosessen. Gjennom denne kuren skal du ikke gi kroppen påfyll av daglisdagse kjemikalier, men tvert imot gi kroppen hjelp ved å fylle opp lagrene med vitaminer og mineraler kroppen din trenger for å å gjennomføre en detox.

Fordeler med en detoxkur

Fordelene er mange, og det er ikke rart at flere og flere leger også begynner å anbefale visse detox-kurer. Her er noen av de få fordelene en detox-kur kan gi deg:

  1. Bli kvitt farlige kjemikalier

I det daglidagse tenker vi svært lite over hva vi spiser, hva slags luft vi puster inn, hva slags kosmetikk vi smører på huden vår osv. Forskere regner med at nesten 100% av det vi spiser inneholder i større eller mindre grad uønskede stoffer som kommer fra prosessert mat, plastikk, avfallsmidler, e-stoffer, insektsmidler og andre kjemikalier. Ved en komplett detox-kur kan du hjelpe kroppen din til å eliminere mellom 90-100% av disse stoffene, og forbedre helsen din tilsvarende.

  1. Økt energi gjennom dagen.

Veldig mange gir tilbakemelding etter endt detoxkur om hvordan de har fått et energinivå de ikke hadde hatt siden de var barn. Dette skyldes at kroppen blir mer effektivisert, organene jobber bedre sammen, oksygenet fraktes raskere i blodet osv. Dessuten slipper kroppen å bruke like mye energi på å kvitte seg med dårlige kjemikalier, slik at du kan bruke denne energien på det du selv vil.

  1. Hjelper med avhengighet

De fleste er avhengig av noe, enten det er nikotin, alkohol, sukker eller til og med fett. En detox-kur kan være kroppens «resett-knapp» og kan tilbakestille kroppens behov til det naturlige.

  1. Detox er stressfrigjørende

En av de mest velkjente men overraskende effektene av en detoxkur. Det er gjennom forskning besvist at stress har en sammenheng med kortisol, et stresshormon kroppen produserer. Dette stresshormonet blir utskilt gjennom leveren, og dersom du har har «toxins» (uønskede kjemikalier) i kroppen din, vil kortisol være det siste som kroppen kvitter seg med. Med andre ord, du blir mer sensitiv til stress, og det vil vare i en mye lengre periode enn normalt.

Dette er bare noen av de mange fordelene en detox-kur kan gi deg, og det varierer selvsagt fra person til person. For å finne ut hva slags fordeler en detox-kur kan gi deg, er du nødt til å prøve selv!

Hva er en god detox-kur?

Det finnes drøssevis av varianter til en detoxkur. Noen går til ekstreme midler og lever kun på vann i 30 dager (dette er noe vi sterkt fraråder), mens andre lever på ubegrensede mengder frukt / grønnsaker i en gitt periode. Vi anbefaler at hva du enn velger, velg en naturlig detox-kur.

En naturlig detox-kur, er en kur der du vet at det du spiser inneholder bare naturlige ingredienser uten noen tilsatte kjemikalier.

Dersom du ønsker å komme i gang med en detox-kur, men aldri har gjort det før, kan vi anbefale Ortte Detox Te. Dette er en te spesiallaget for detoksifisering. Detox-te’en inneholder naturlige ingredienser som lavendel, kamille, grønn te, peppermynte, gojibær og mange andre superprodukter. Dersom du aldri har gjennomført en kur før, anbefaler vi denne nettopp fordi du slipper å gjennomgå en streng fasting som kan være veldig krevende for de fleste. Alt du trenger å gjøre er å huske på å drikke te’en hver morgen og kveld, i kombinasjon med en sunn livsstil selvsagt.

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.
About Magnus 61 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/e/0/proteinpulvertest.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpdiscuz/class.WpdiscuzCore.php on line 942 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/e/0/proteinpulvertest.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpdiscuz/class.WpdiscuzCore.php on line 975

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of