Body Wrap | Hva er body wraps?

Body wraps er en velkjent metode brukt i tusenvis av år og stammer sannsynlig fra Egypt. Mange lurer på hva som er hemmeiligheten i at folk fra Nord-Afrika kan ha så perfekt hud og holde seg så slanke.  svaret er selvsagt kosthold, men eksperter mener at det ligger mer i det. Egypterne har i tusenvis av år visst om leirens helbredende egenskaper. Spesiallagret leire som vi finner i store deler av verden, inneholder drøssevis av mineraler som huden din trenger. Disse mineralene er bl.a jern, titan, fosfat, magnesium og barium (det finnes kanskje 20 til). Disse mineralene gjør leire til et unikt produkt som motvirker kviser, cellulitter, inflamasjon og rynker.

Nesten ubrukt i Norge

I store deler av verden blir leire brukt som daglig kosmetikk for kvinner. I Norge blir leire brukt nesten kun ved spa, og de som bruker det ellers, kjøper stort sett dårlig leire fattig på mineraler. Ikke så rart er det kanskje, at kvinner i USA og Skandinavia topper statistikken på cellulitter og kviser. De er gode på å bruke sminke, men hva gjør de ellers for faktisk å helbrede huden?

 

Body wraps – en forbløffende god kombinasjon

Body-wraps er noe helt nytt på markedet for oss nordmenn, men ikke for kvinner i Sør-Amerika. Faktisk bruker en overraskende stor andel av menn det også, og det er kanskje ikke så rart. Body wraps består av kvalitetsleire og en tilstrammende bandasje. Det brukes til å helbrede huden, men har også overraskende fettreduserende og hudstrammende effekter.

Det har dukket opp noen salonger i Norge hvor de tilbyr body wraps, men det er også fullt mulig å bruke body wraps hjemme.  Hvis du fortsatt lurer på hva body wraps er, og hvordan de fungerer, får du svaret nå: Body wraps fungerer som en strammende bandasje i kombinasjon med leire. Leiren blir smurt på huden, f.eks rundt magen, deretter blir bandasjen festet rundt på det samme området. Den strammende effekten av både leiren og bandasjen har en utjevningseffekt så kraftig at folk opplever å miste flere cm rundt livet.

 

Fordeler med clay body wraps

Clay body wraps  gir mange gunstige effekter, her er noen av fordelene med dette nye produktet:

 

  • Motvirker cellulitter
  • Motvirker innflamasjon og fjerner avfallsstoffer
  • Øker blodsirkulasjonen
  • Strammer og jevner ut huden
  • Kan ha en god effekt på stoffskiftet

 

Tv2 Testet bodywraps

Tv2 gjorde en test av universal contour wrap der de ville se om man faktisk kunne miste hele 15 cm ved bruk av body wraps. Med denne fullkroppslige body wrapp’en, blir det gitt en garanti på å miste 15 cm, avhengig av kroppens fettprosent.  Denne behandlingen skal være midt i blinken for deg som vil ha en kickstart før årets sesong med trening, eller for deg som simpelten vil ha en kroppslig fornyelse. Under behandlingen ble en rekke bandasjer liggende i en spesialleire, før tv2’s testperson skulle bli pakket inn som en mumie. Under behandlingen som varte en time, ble porene åpnet og avfallstoffene tømt fra hudcellene. Man går ikke ned i vekt, men likevel blir huden så tilstrammet at det ser nærmest ut som man har mistet 10-20 kg.

Tv2 forteller videre hvordan behandlingen kan utvides til 5-7 ganger og at man ved en slik kur kan miste opptil 70 cm.

Konklusjonen til TV2 var overraskende for mange. Huden til reporteren var etter hennes egen bedømmelse betydelig glattere, mer oppstrammet og mykere enn tidligere. Til tross for skepsismen hadde hun mistet hele 27 cm om livet !

Behandlingen med body wraps skal gi tydelig effekt som varer i minst en måned så lenge man ikke går opp i vekt. Mange mener at dette er en av de beste tiltakene man kan ta for å få en rask kroppslig fornyelse.

 

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.
About Magnus 60 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments