Gå ned i vekt på en uke

 

Motivert til å gå ned i vekt på en uke?

Er du motivert til å gå ned i vekt i løpet av bare en uke? Kan man faktisk se resultater etter så kort tid uten å sulte seg i hjel? JA, det kan du. Vi kommer ikke til å be deg gjøre noen som helst ekstreme tiltak. Alt vi råder deg til, er å innarbeide noen enkle tips i hverdagen, og du vil garantert se resultater. Det er ikke slik at de personene du ser opp til kroppslig sett, sulter og trener hver eneste dag til de er helt utmattet. Alt handler om vaner. Og det er dette vi skal hjelpe deg med.

 

Drikk vann

Den første vanen vi vil at du skal starte med, er å drike vann. Det er ingen som helst grunn for at du skal drikke brus, lettbrus, øl, saft, sportsdrikker eller energidrigger. Alle disse drikkene inneholder kalorier, og selv om de reklamerer med at de ikke inneholder mer enn 1 kalori, slik som fun light, har de likevel en negativ påvirkning på kroppen. De kan være nøye i natrium og karbohydrater, som lurer kroppen til å holde på vann, dette vil få kroppen din til å se puffet opp ut. Vann har INGEN kalorier, natrium, karbohydrater og egner seg derfor perfekt til å slanke seg eller bare miste noen av de ekstra kiloene.

 

Kutt ut raske karbohydrater

Neste tipset for å gå ned i vekt, er å kutte ut så mye hvite kornprodukter som mulig. Dette inkluderer hvitt brød, hvit pasta og hvit ris. Disse raske karbohydratene forårsaker oppblåsthet, og det spesielt rundt magen. En annen ulempe med disse raske karbohydratene, er at de fordøyes svært raskt, og man blir derfor fort sulten igjen senere. En fin erstatning, er hel korn. Se etter fullkornspasta, fullkornsris, og for eksempel rugbrød. Det er desverre slik at «grovt brød» i matvarebutikken, ikke nødvendigvis er noe sunnere enn loff. De ser litt sunnere ut, fordi de har litt mer frø på seg.

Inkluder mer grønnsaker. Grønnsaker har trege karbohydrater, og er fordøyd saktere. De inneholder dessuten mye vann, og er perfekt som en gjennomskylling av kroppens blod og tarmsystemer.

 

Kutt ut sukker

Kutt ut disse unødvendige søtsakene. Skal du være villig til å gå ned i vekt, ikke feir at du spiste grønnsaker på fredag, med et bløtkakestykke på søndag. Sukker er avhengighetskapende. Straks du kutter ut disse uvanene med kake hver uke, brus til hvert måltid og snacks altfor ofte, vil du etterhvert slutte å føle behov for det.

Det er dumt å tenke at du er født med dårligere metabolisme enn andre. Skal du si det og bare gi opp drømmen om en bedre kropp og livstil da? Dessuten er det veldig lite forskning som tilsier at metabolisme handler om gener. Metabolisme handler om hva du spiser, hva kroppen er vant til, muskelmasse og fysisk aktivitet.

Ok, nå har du allerede fått noen tips om hva du bør kutte ut og erstatte matvarene med. Klarer du disse enkle tipsene, vil du gå ned i vekt. Det er likevel viktig å gjøre noe fysisk aktivitet. Brenner du virkelig for å miste noen flere kilo, er motivasjonen på topp? Da klarer du også å gjøre noe fysisk aktivitet. Her er noen treningstips vi anbefaler sterkt.

Fysisk aktivitet

Forbrenning av fett krever også en liten investering i fysisk aktivitet også. Cardio 20 minutter om dagen vil definitivt hjelpe å forbrenne kalorier. Cardio handler om å få opp pulsen på veldig kort tid og bruke så mange muskler som mulig. Det handler rett å slett om å slite kroppen ut på noen minutter. Dette er noe du må være motivert til, de første gangene kommer det nemlig til å føles som ren tortur, det gjør det for oss alle som starter med trening. Etter de første gangene, blir det mye letter. Etter 2 måneder, vil det derimot føle som en absolutt nødvendighet å gjøre cardioen for at du skal legge deg med god samvittighet. Du tror det kanskje er tull nå, men kroppen er helt usedvanlig god til å tilpasse seg det du forventer av den.

Les om et perfekt 20 miutters cardio program her

Anbefales – Hemp proteinpulver

Vi vil også sterkt anbefale hemp proteinpulver.  Vi er normalt skeptiske til kosttilskudd, men dette er 100% naturlig, 100% vegansk,  og er ikke tilsatt noen kjemikalier. Hemp proteinpulver egner seg perfekt til å gå ned i vekt. Vil du lese mer om dette, klikk her

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.
About Magnus 60 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments