Waist Trainer | Trene til slank midje

Waist-training er noe som mange forbinder med damer på 1800-tallet, men nå har trenden faktisk blusset opp igjen i 2017 etter at flere og flere kjendiser som Kim Kardashian, Jessica Alba og Lily James har fortalt hemmeligheten til deres supersmale midjer. Siden timeglass-kroppen for jenter begynte å ta av, har flere og flere gjort som “the Kardashian family” og begynt med waist-training.

Hva er waist-training og hvordan fungerer det?

Waist-training går ut på å trene kroppen til den fasongen du ønsker ved å bruke et innsnørende korsett. Korsettet skal strammes systematisk mer og mer med den hensikt å få en permanent smalere midje over tid. Det er ingen begrensning for når og hvor ofte du kan gjøre midjetrening, men det er selvsagt ikke risikofritt å overdrive denne formen for trening.
Waist-training fungerer ved å presse de lavtliggende ribbena innover til en timeglassform.  Ofte gir dette kun effekt i en kort periode, men ved langavarig jevnt bruk, kan denne formen for midjetrening gi permanent effekt.

Tynnere med waist trainer

Mange bruker waist trainer korsett for flat mage, men sannheten er at magen i seg selv ikke blir flatere. Effekten av en smalere midje kan likevel gi følelsen av at magen har blitt mindre, selv om den ikke egentlig har blitt det.  En midjetrener er en av de få grepene man kan gjøre for å se slankere ut, uten å faktisk gå ned i vekt. Det er likevel viktig at om du ønsker smalere midje, hjelper det ikke å dytte i seg kaloritunge måltider og håpe at korsettet vil gjøre all jobben. Kim Kardashian har lenge vært åpen om hennes korsettbruk, men hun har også sagt i en rekke intervjuer hvor viktig det er med jevn trening og et sunt kosthold for å opprettholde den “perfekte” timeglassformen.

Er bruk av waist trainer trygt?

Det er mange rykter om at bruk av waist-trainer /korsett er farlig, men sannheten er at ved moderat riktig bruk, er det ikke mer farlig enn stiletthæler. Det er selvsagt ikke slik at du skal stramme inn korsettet som 1800-tallets herskapsfruer gjorde for å få en unaturlig, ekstremt tynn midje som utgjorde en fare for indre organer.  Nå er det trolig millioner av kvinner som bruker korsetter rundt om i verden, og vi kan utifra denne statistikken si at det skal ekstremt mye til før bruk av korsett blir gjort til en “farlig” aktivitet. Et råd fra oss om du ønsker å bruke en midjetrener, er å aldri presse deg så mye at det gjør direkte vondt. Klarer du så vidt å holde ut smerten, gjør du noe alvorlig galt. Bruk waist-trainer moderat, uten smerter, og det vil ikke være risikofylt.

 

Hvor kan man bruke waist-trainer og hvor får man tak i det?

Waist-trainer er noe som finnes i mange butikker og det er drøssevis av norske bedrifter som også tilbyr dette på nett. Noen er helt åpne om at de bruker korsett, andre liker å holde det litt gjemt.  Midjetrening med korsett er meget diskré . Du kan kjøpe det anonymt på nett og utføre all waist training hjemme om du ønsker det. Et korsett er likevel så tynt at det ikke vil synes igjennom en vanlig t-skjorte, slik at det ikke er noe problem å bruke det på skole, jobb eller til og med på en fest. Du ville vært overrasket over hvor mange som bruker korsett under plagget sitt til det daglige.

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.
About Magnus 61 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/e/0/proteinpulvertest.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpdiscuz/class.WpdiscuzCore.php on line 942 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/e/0/proteinpulvertest.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpdiscuz/class.WpdiscuzCore.php on line 975

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of