13 Tips For å gå ned i vekt fortest mulig

Hvordan gå ned i vekt raskt er ikke så lett for mange, av den grunn har vi laget en oversikt over hele 13 tips du kan følge og vi GARANTERER at du vil gå ned i vekt.

Det er en vanlig historie: En dag bestemmer du deg for å gjøre et tiltak for å gå ned i vekt og begynner på en diett som skal få vekk fettet ditt. Du teller kalorier til hvert måltid og holder ut i et par dager, kanskje til og med et par uker, men så glipper det. Du klarte ikke la være å spise kakestykket eller la være å kjøpe sjokoladeplaten i butikken. Ops, der var den dietten over.

Det finnes en bedre vei: Kutt ut tanken om “alt eller ingenting” med å endre et par usunne vaner med sunne. Å gjøre dette kan være nøkkelen til en større vektnedgang enn du noensinne kunne fortestille deg. Folk har endret livet sitt drastisk ved å bare gjøre om på enkelte rutiner, det var mye lettere enn de hadde trodd.

PS: Har du noen gode tips å komme med? Legg gjerne igjen en kommentar:)

Forfatter: ‘PT-Stine’

13 TIPS FOR RASK VEKTNEDGANG

1. Endre middagsvaner

Bilderesultat for dinner habits

“Jeg pleide å spise på restauranter og ta med mat fra takeaway flere dager i uken.  Det var også vanlig for meg å spise desserter etter nesten alle middager. Nå er nesten det eneste jeg spiser til dessert, en fruktsalat. Etter at jeg byttet om på disse vanene, mistet jeg 15 kg på bare et par måneder”,  skriver  Tone J. Håkensbakken. 

2. Ha en lav kalorifrokost

Bilderesultat for low calorie breakfast

En typisk lav kalorifrokost er f.eks litt havregrøt eller brødskiver. Dette er en klassisk norsk frokost som ikke burde være noe problem for oss heller. Men smører du brødskivene med tykke smørlag etterfulgt av ost og et glass melk, har du plutselig gjort den lille 300-kalorifrokosten til et måltid på nærmere 1000 kalorier. Til og med pannekaker kan gjøres sunne og trenger ikke inneholde mange kalorier.

3. Bytt ut tobakksvaner

Bilderesultat for røyk

“Samme dag som jeg bestemte meg for å stumpe røyken, meldte jeg meg på et treningssenter. Mange vil kanskje tro at en så drastisk endring er skummelt å bare tenke på, men treningen hjalp faktisk med demping av røykesuget. I tillegg mistet jeg mange kg og ble i mye bedre form.”

4. Fem minutter trening

Bilderesultat for 5 minute exercise

Bestem deg for å ta korte treningsøkter nå og da. F.eks kan du bestemme deg for å ta pushups / situps hver gang før du setter deg ned i sofaen for å se på tv. Er du virkelig motivert, kan du gjøre det samme for hver reklamepause!

5. Øk adrnalinnivået med musikk

Bilderesultat for listening to music workout

Treningsøkter blir enormt mye lettere når du hører på “pump up ” musikk. Selvsagt varierer musikksmak veldig fra person til person, men det er ingen tvil om at noen former for musikk gjør en mer fristet til å trene enn andre.

6. Rydd skap for dårlig mat

Bilderesultat for clean fridge

Gjør en total rydding/ vasking av kjøleskap og skap. Kast all usunn mat, og bytt det ut med sunn mat. Du vet godt hvor fristende det er å spise usunn mat når det er lett tilgjengelig.

7. Høydepunktet på dagen kan være sunn

Bilderesultat for jogging with friend

“Før pleide jeg og veninnene mine å gå ut på restaurant og spise mat med et par drinker. Da vi byttet ut dette med joggeturer i stedet, gikk jeg ned over 20kg på et år”.  Mari Klæbu.

8. Yoga

Bilderesultat for yoga now

“Yoga har ikke bare gjort kroppen min smidigere, men det har gjort at jeg har fått mer energi, bedre helse, kontroll på sult – jeg kan endelig være komfortabel med kroppen min igjen etter flere år med vektnedgangsprøvelser. Raskere vektnedgang har jeg aldri hatt” Siri Saltbakken

9. Alltid lag noe med grønnsaker

Bilderesultat for healthy dinner

Grønnsaker kan du spise så mye du vil av uten å gå opp i vekt. Ved å fylle porsjonene dine med grønnsaker, vil du bli fortere mett og dermed automatisk spise færre kalorier. Sunt er det jo selvsagt også!

10. Få en personlig trener

Bilderesultat for personal trainer

Det er ingenting som er mer motiverende til å trene enn å ha en personlig trenger som venter på deg og forventer at du skal komme til timen. Du vil jo ikke skuffe han/hun. Mange personer har sagt at de aldri ville ha kommet i gang med treningen hvis det ikke hadde vært for den personlige treneren.

11. Ingen nattspising

Bilderesultat for night eating

“Etter at jeg droppet all spising etter klokken 8 om kvelden, begynte kiloene å rase. Det var uvant i starten, og jeg la meg ofte sulten, men kroppen min begynte etterhvert å bli vant til det. Etter et halvt år gikk jeg ned 16 kg i vekt.

12. Gå turer sammen med noen

Bilderesultat for walks together dog

Enten det er hunden din, familiemedlem eller en venn, er det alltid mye mer motiverende å gå turer sammen med noen enn alene.

13. Kutt ut søt drikke

Bilderesultat for sweet drinks

Søtstoffer er avhengighetsskapende. Vi er faktisk genetisk programert til å like søte ting fordi søte ting gir oss en indikasjon på at bær er spiselige. Dessverre er det mange selskaper som drar nytte av vårt søtstoffbehov. Drikk vann! Selv om pepsimax og funlight-saft inneholder veldig få kalorier, er søtsmaken likevel ille for kroppen. Kroppen din blir lurt til å tro at du dekker sukkerbehovet gjennom et glass med saft, slik at vanlig sukker du spiser senere blir tatt opp på en helt annen måte. Drikk kun vann og du vil se at du kommer til å gå raskt ned i vekt.

14. Slankepiller

Bilderesultat for diet pills

Dette er kanskje et overraskende tips om hvordan du skal gå raskt ned i vekt, men noen slankepiller kan faktisk hjelpe med vektnedgang viser forskning. Noen slankepiller gjør at fett ikke blir tatt opp i kroppen og går i stedet ut med avføringen, men dette er som regel reseptkrevende. De beste slankepillene i Norge gir noen fordeler i form av økt daglig energi, en forbedret balanse mellom fett og nedbryting i kropen (stoffet heter palastal), og selvsagt en placeboeffekt som gir økt lyst til trening og generell positivitet.  Om du kunne tenke deg å prøve slankepiller anbefaler vi å ta en titt på:  listen over Norges beste slankepiller

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.
About Magnus 60 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Les også: 13 tips for å gå raskt ned i vekt […]