Proteinfabrikken anmeldelse

proteinfabrikken

Proteinfabrikken

8.8

Sortiment

9.3/10

Pris

8.7/10

Leveringstid

9.5/10

Kundeservice

9.0/10

Kunders anmeldelse

7.5/10

Proteinfabrikken har siden start i 2003 bygd seg opp til å bli et sterkt norsk varemerkede innen kosttilskudd og da spesielt innen proteinpulver. I denne anmeldelsen skal vi se nærmere på Proteinfabrikkens produkter og se hvordan de prismessig og kvalitetsmessig holder opp mot andre leverandørers varer.

Proteinpulver

Proteinfabrikken har et godt utvalg av proteinpulver og tilbyr over 50 forskjellige typer (ekskludert BCCA). De fleste produserer de selv. Av norske leverandører er det kun Gymgrossisten som har et (litt) større utvalg. Proteinfabrikken er likevel billigere.

Vi skal nå gå igjennom de billigste og de beste proteinpulverene Proteinfabrikken har å by på.

NavnProtein per kroneMengde proteinpulverPris

100% WHEY PROTEIN SJOKOLADE5,04KG549,- kr
100% WHEY PROTEIN ISOLAT
7700g99,- kr
100% WHEY PROTEIN RASPBERRY
4,33KG499,- kr

100% WHEY PROTEIN FORMULA
4,33KG499,- kr
100% WHEY PROTEIN 1000G
41KG179,- kr
100% WHEY GOLD STANDARD
2,62,27KG679,- kr
100% SCITEC NUTRITION WHEY
2,40,9KG271,- kr
100% PROZYME
2,30,75KG199,- kr
100% ISOLATE EGG PROTEIN
1,91KG349,- kr
100% ADVANCED PROTEIN
0,60.2KG299,- kr

Som du ser i tabellen over, varierer prisen for proteinpulver mye. Dersom du kun er interessert i proteinet, anbefaler vi å kjøpe 100% WHEY PROTEIN SJOKOLADE som er det klart billigste protienpulveret Proteinfabrikken har å tilby. Dette gjelder ihvertfall mens 38% rabatt-tilbudet eksisterer.

Når det gjelder kvalitet, blir spørsmålet litt mer komplisert. Et høy-kvalitetsproteinpulver, er etter vår mening, mer et spørsmål om hva et protein ikke skal inneholde sammenlignet med hva det skal inneholde. Eksempler på hva et proteinpulver ikke bør inneholde, er Dextriner og Maltodextriner, søtstoffer, melkepulver, vegetabilske oljer, tykningsmidler og fyllere. 

Det billigste proteinpulveret er etter Proteinfabrikkens egen mening et ‘høykvalitetsprotein’ :

 

Se produkt

Etter vår analyse, kan vi ikke støtte denne uttalelsen da proteinpulveret har flere ingredienser vi mener ikke bør være i et proteinpulver. Dette er ikke farlige ingredienser, men gjør at proteinpulveret har litt dårligere kvalitet. Dette inkluderer en god del søtningstoffer  fortykningsmidler, osv. Fortyknigsmiddelet Proteinfabrikken bruker i dette proteinpulveret er guargummi som er et vanlig stoff brukt i mange daglisdagse produkter som iskrem. Det er rapportert at guargummi kan ha helsefrembringende effekter som bl.a gunstig for fordøyelsessystemet (se studie), men kan i større doser gi en negativ effekt (se studie)

Stoffene som finnes i dette proteinpulveret er veldig vanlige for alle proteinpulvere og da spesielt de billigste variantene. Det går helt fint å bruke disse pulverene, men du må litt opp i pris for å få et proteinpulver av høyere kvalitet.

 

Se produkt

Du kommer opp til litt høyere kvalitet med valg av Whey-isolat, et proteinpulver med 86% proteiner. Det at det har et så høyt proteinnivå er et godt tegn i seg selv, da det vil alltid være mindre plass til andre usunne stoffer. Proteinpulveret har en god aminosyreprofil, lavt sukkerinnhold, men inneholder søtstoffet sukralose. Det er imidlertid ingen forskning som beviser noen negative effekter ved dette stoffet. Vi begrunner derfor med at dette proteinpulver har en høy kvalitet til prisen å være.

 

Opptil 83% rabatt
Coupon

Som lovet gir vi alltid leserne våre oppdatert informasjon på rabatter hos alle norske leverandører.

Registrer deg på vårt nyhetsbrev og få gode tilbud or rabatter sendt til e-posten din. 

More Less

 

Pre-workout

Utvalget i pre-workout-produkter til Proteinfabrikken er også godt og de har konkurerende priser med andre norske leverandører.  Se vår liste over de beste pre-workout-produkter her: 

Best i test pre-workout

 

Kreatin

 

 

Matvarer

De færreste tenker kanskje på å kjøpe mat når de handler på proteinfabrikkens nettside, men har de noe å by på som er gunstig for helse og som du ikke får tak i i en vanlig daglivareforetning?

Beef jerky

79,- Kr Se produkt

Beef Jerky passer til deg som er skeptisk til proteinpulver, til deg som er skeptisk til kjemiske stoffer, til deg som ønsker et komplett aminosyrebilde,  til deg som ønsker noe som faktisk kan erstatte et måltid og som smaker godt.

Selv om Beef Jerky er godt og en god kilde til protein, er dette en mye dyrere proteinkilde enn proteinpulver. Sammenlignet med det billigste proteinpulveret, er Beef Jerky 13 ganger så dyrt (0.4 protein per krone).

Beef jerky er mye billigere å kjøpe hos Proteinfabrikken enn hos en vanlig daglivarebutikk.

Proteinbarer

469,- Kr Se produkt

Proteinfabrikken har et godt utvalg av proteinbarer som i tillegg til Beef-jerky er snacks som er en god proteinkilde. Det er fortsatt en del billigere med vanlig proteinpulver, da Big Bar ligger på ca 1 protein per krone, men det er dobbelt så billig som Beef-jerky.

Proteinbaren over vant testen vår over norske proteinbarer.  Se testen her:

TOPP 10 BEST PROTEINBAR 2019

Klær og andre varer

Proteinfabrikken er kjent for sitt varemerke, proteinpulver, men det du kanskje ikke visste er at de siste årene har proteinfabrikken satset stort også på klær. De har nå nærmere 1000 forskjellige klesvarianter. Fra tights, singlet, til luer og sokker.

Det negative er at sortimentet er så stort, at på noen produkter har de mistet fullstendig oversikt over konkurentenes pris.

Det gjelder likevel ikke alle produkter, her er noen eksempler på der Proteinfabrikken utkonkurerer andre leverandører.

BETTER BODIES – BOWERY HIGH TIGHTS

419,- kr se produkt

 

MANHATTAN HIGH WAIST

449,- kr se produkt

 

GASP – ORIGINAL RIBBED TANK

299,- kr se produkt

 

 

Kundeservice:

Proteinfabrikken kan nås på telefonnummer:  33 42 08 90 i deres åpningstider fra 8-16, hverdager. Når vi ringer og spør om informasjon i henhold til retur av varer, svarer kundeservice høflig og presist på spørsmålene våre.

Hva sier andre?

Proteinfabrkken har stort sett gode anmeldelser fra kunder, men det har likevel blitt rapportert om tilfeller der Proteinfabrikken har sendt ut varer som har utgått på dato. Etter spørsmål fra oss svarer Proteinfabrikken at dette er noe som selvsagt ikke skal skje og at disse kundene har rett på kompensasjon. Videre sier de at det har blitt rapportert om dette i veldig sjeldne tilfeller da de hele tiden sjekker at produktet overholder kvaliteten de lover.

Med tanke på at Proteinfabrikken har solgt produkter til flere hundretusen kunder og at de kun har et par titalls negative anmeldelser, må det konkluderes med at den vesentlige andelen av kunder er fornøyd.

Levering

Flyttebyrå, Bevegelige, Bære, Løft, Gange, Pakken

Frakkostnader er 79,- for å få varene sendt i posten, og 65 for ekspresspost hjem til dørmatten.

Leveringstiden er på 2-3 virkedager

Konklusjon

Proteinfabrikken satser tydelig på det meste innen trening, fra kosttilskudd og mat, til klær. Konkuransen er tøff i disse dager mot både norske og utenlandkse aktører, men Proteinfabrikken har et tydelig fotfeste når det gjelder både pris og kvalitet. Det eneste vi savner er et større spekter i Proteinpulver, som skal være et varemerke til Proteinfabrikken. Det ser ut til at de nå kun satser på myseprotein (og noe egg-protein), men tilbyr ikke risbasert protein, hemp, eller erteprotein. Dette er noe vi mener Proteinfabrikken bør tilby, da dette er et sunnere alternativ enn myse.

 

 

 

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.
About Magnus 60 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torild
Torild
4 years ago

Flott anmeldelse. Flott at noen går igjennom hva som selges til forbrukere. Sjekker alltid med dere først 🙂