Test av 200 tights på markedet 2018

best i test tights 2018

Etter drøssevis av forespørsler har vi endelig gjennomført en av våre største tester noensinne. Vi har testet over 200 tights fra mange forskjellige kjente leverandører, og har kommet frem til de 10 beste. Det var et “close race”, men vi er sikre på at dette er de beste tightsene på markedet 2018.  

Spesielt takk til:

  • Stine Tronstad (Pt-Stine),
  • Marte Svelund
  • Vibekke G. Hegli

.. For deres supre dedikasjon til å teste all tightsen. Hele testen tok ca 30 timer å utføre.

 

Hva har vi sett etter?

komfort for tightsKomfort / stretch 

prisen på tights, det må være billigPris

designet på tightsDesign

generell kvalitet på tightsKvalitet

 

TIPS!: Vi fant de fleste varene på Heartsupply for den beste prisen, der kan du også få en gratis rabattkode på 10% ved å legge inn emailen din.

 

1.Ocean Signature Tights

den store tightstesten

“Utrolig deilig”, “Superdigg!” Var det første jentene i vårt panel sa da de fikk på seg denne tightsen. Tightsen er nemlig designet med det de kaller den komplette sammneheng av polyester og spandex (27%/73%), som gjør at tightsen blir veldig fleksibel, men tåler likevel mye. Egner seg bra til alt fra gym, løping – til en rolig dag på sofaen.

Pris 699,Se produkt (20% rabatt )

 

2. Leopard Print Leggings

kompresjonstights 2018

Terningkast : 6

Pris 279,- Se produkt

Vinneren av testen vår ble Leopard Print Leggings av Barathrum. De har gjort en forbløffende god jobb med alle våre kriterier, pris, kvalitet, design og komfort.  Vi testet tightsen både i forhold till aktivitet som løping, vektløfting og klatring, komforten var som den skulle og stretchen var ikke blitt dårligere.  For deg som ønsker billige tights med et spesielt design, er dette definitvt ditt beste valg etter vår mening.

 

3. Fierce Compression Tights

 

beste kompresjon tightsenbest i test tights 2018, kompresjon og yoga

Terningkast : 6

Pris: 349,- Se produkt

Fierce Compression Tights ble vår nummer 2, men hadde tatt seieren om prisen var lavere. Vi fant ut at kvaliteten på denne tightsen var hakket bedre enn den Leopard-printede tightsen, men det var ikke snakk om mye. Om du ønsker en høyere kvalitet av tights, men samtidig ikke ønsker å ødelegge lommeboken fullstendig, er dette et meget godt valg.

 

4.  Bjørk Tights

best i test tights 2018

Terningkast : 6

Pris: 699- Fås kjøpt her

Den neste på listen vår er Bjørk sin nye gymtights. Tightsen er spesiallaget får gymmen, men kan selvsagt brukes til i bruksområder også. For at tightsen skal være bra til vektløfting, er kompresjonen veldig viktig. Denne tightsen scoret nærmest full pott da vi testet stretchen og den generelle kompresjonen tightsen gir under vekttrening. Vi ble forbløffet over at en tights til denne prisen kan gi så god stabilitet.

 

5. Compression Elastic Running Tights

best i test tights 2018

Terningkast : 6

Pris: 379,-  Fås kjøpt her

Denen løpe-tightsen er meget komfortabel og egner seg spesielt godt til løping. Den inneholder en kombinasjon av kompresjon og elastisk-materiale, som gir en veldig behagelig følelse under aktivitet. Faktisk var tightsen så behagelig at vi anbefaler den til et dagligdags bruk. 

 

6.  Trec Wear Leggings

best i test tights 2018

Terningkast : 6

PRIS: 649,- fås kjøpt her

Trec wear leggings er en høy-kvalitet tights som er laget for å holde til bruk enten det er innendørs eller ute. Dette er god kvalitet, men litt dyrere enn de andre produktene vi har på listen vår. 

 

7. Mermaid Curve Compression Tights

best i test tights

Terningkast : 6

PRIS: 319,- Fås kjøpt her

For mange er det nok ingen overraskelse at den populære Mermaid Curve tights’en kom på listen vår. Mermaid Curve sin duolistiske tights egner seg enormt godt for både løping og styrketrening.  Den er high-waist og meget elastisk, noe som gjør den komfortabel og støttende til trening. 

 

8. Own it active Leggings

den beste tightsen

Terningkast : 5

PRIS: 299,- Fås kjøpt her  Denne tightsen kom på listen vår på grunn av sin utrolige komfort. Om du er ute etter noe som er enkelt å ta på, behagelig å gå rundt med, uansett om du trener eller ikke – er denne tightsen definitivt å anbefale. 

 

 

9. UMLIFE Farce High Elastic Leggings

Women Fitness Yoga Pants Women Fitness Slim Sexy Yoga Leggings Elastic Compression Pants High Waist Ladies Winter Running Tights

Terningkast : 5

PRIS: 329,- Se produkt

UMLIFE klarte å komme på testlisten vår for annen gang med denne farce-edition “all sport leggings”. Tightsen er av høy kvalitet og har en veldig solid kompresjon som gir støtte i alle deler av bena. Tightsen egner seg godt for alle idretter.

 

10. Yoga Fitness | High elastic tights

White High Elastic Tights For Women

Terningkast : 5

PRIS 399,- Se produkt

Yoga fitness’ høy elastiske tights er et høy-kvalitet produkt som du kan bruke til alle idretter. Denne tighten er laget spesielt med tanke på yoga og er utrolig fleksibel med et sterkt materiale. Hvis du er villig til å betale litt mer for litt mer kvalitet, anbefaler vi denne varianten

 

 

 

 

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.
About Magnus 60 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mari johansen
Mari johansen
6 years ago

Kjøpte mermaid og Leopard 🙂