Hva er whey protein og hvem bør ta det?

Hvordan lages whey (myse) proteinpulver?


Myse er igjen når melken er fjernet under prosessen med osteproduksjon, og inneholder alt som er løselig fra melk etter at pH-verdien har sunket i løpet av prosessen. Det er en 5% oppløsning av laktose i vann, med noen mineraler og lactalbumin. fettet er fjernet, og deretter bearbeidet for menneskemat.


Hvem bør bruke whey protein?


Whey protein er ikke bare drivstoff for store bodiebuildere. Ikke missforstå oss, hvis du får treningsøkster med god kvalitet og du holder deg til en diett full av magre proteiner, fiber- og vitamin – rik grønnsaker og frukt, samt karbohydrater, og fortsatt ikke ser de resultatene du ønsker, kan whey protein hjelpe deg å få bedre resultater. Men det er ikke den eneste grunnen til at det bør være en del av din daglige rutine . Vi begrenser ned de beste seks helsemessige fordelene som er gjemt bort.

 

Har du redusert kaloriinntaket i håp om å miste fett ? I så fall kan det være interessant å vite at forskere i Minnesota gjennomført en 12 – ukers studie hvor motivets daglige kaloriinntaket ble redusert med 500 kalorier. De gav noen deltakere myse og resten fikk en isocaloric mix drikke. De som forbruker whey mistet en betydelig større mengde kroppsfett ( 6,1 % totalt) og bedre bevart sine muskler. Hvis du har en trang til å bite på noe, kan du prøve en whey protein bar.


Økning i størrelse og styrke


Størrelse og styrke Trener du hardt i gymmen i håp om å gjøre styrkeøkninger ? Forskere ved Baylor University i Waco, Texas, tok 19 menn som utfører styrketrening over en 10 – ukers periode og ga noen av dem 14 gram myse og kasein protein sammen med 6 gram frie aminosyrer, samtidig som ga resten en 20 – gram placebo. De som fikk whey, hadde større økning i muskelmasse og muskelstyrke.

 

 

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.

About Magnus 61 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of