Vegansk Proteinpulver

Det var en gang, for ikke så lenge siden, da tanken på en vegansk bodybuilder eller utholdenhetsutøver var vel … latterlig. Men Tidene endrer seg, og vår tenkemåte i forhold til veganske utøveren utvikler seg raskt. Ettersom flere og flere idrettsutøvere blir klar over de helsemessige fordelene med en vegansk diett, jo mer bevis er det for at det å opprettholde en vegansk livsstil og opptre på topp, er mulig. Noen av verdens beste idrettsutøvere høster fordelene av et plantebasert kosthold. På denne siden vil jeg vise deg de beste veganske proteinpulverene som er ute på det norske markedet. Hvis du har tenkt på å gjøre overgangen til et vegetarisk kosthold, eller bare er nysgjerrig på de helsemessige konsekvensene av et plantebasert livsstil, her er fire fordeler du må være klar over.


Fordelene med vegansk proteinpulver


1. Kardiovaskulær Helse Hjerte- og karsykdommer er den fremste årsaken til dødsfall på verdensbasis, og hjertesykdom dreper flere amerikanere enn kreft eller annen sykdom. Plant-baserte dietter har en tendens til å være lav i kolesterol og mettet fett, forbedre hjerte helse og generelle velvære. Når våre hjerte-systemer er rakst og flytende, har vi raskere utvinning og langvarig utholdenhet. Bytte fra et dyr-baserte protein til et vegetarisk proteinpulver kan være fordelaktig for alle soem er ute etter å øke kardiovaskulær helse og lavere kolesterol.

 

2. Bedre Fordøyelse En av de største fordelene ved å bytte til et plantebasert kosthold er at frukt og grønnsaker er lastet med sunn fiber som naturlig forbedrer fordøyelsen. Sunn fordøyelse er viktig for enhver idrettsutøver som ønsker å se bedre resultater, det er vanskelig å maksimere treningsøkter mens man har følelsen av oppsvulmethet. Dårlig fordøyelse fører også til dårlig immunforsvar, tretthet og sykdom. Pass på at når du spiser frukt, at du ikke kombinere det med andre matvarer, og venter minst en time etter et måltid for å innta frukt for optimal fordøyelseskanal helse.

 

3. Bytte til et plantebasert kosthold kan bidra til å forbedre mobilitet og har også vist seg å bidra til å redusere virkningene av leddgikt. Vegansk proteinpulver har det vært veldig lite negativ snakk om, da må det i så fall være pris og smak. Visse meieri-og kjøttprodukter har vist seg å føre til hevelse og betennelse. Enhver seriøs idrettsutøver som har prøvd å trene mens du arbeider med betennelse vet hvordan smerter og ubehag påvirker fittness mål. Informasjonen er klart – å redusere inntaket til kjøtt og meieriprodukter kan føre til økt mobilitet. Mens bærekraft ikke spiller inn i de ernæringsmessige aspekter av kropsbygging eller vekttrening, er det sikkert at det spiller en stor rolle i å være en utdannet forbruker. Storskala husdyrhold er en av de mest alvorlige miljøspørsmål som vi nå står overfor, og bytter til et plantebasert kosthold kan bidra til å bekjempe de negative konsekvensene av industrielt landbruk. Det kan være vanskelig å forstå effektene av storskala husdyrhold, spesielt når vi er ute etter raske gevinster i gym, men tenk på det på denne måten … når planeten er sunt vi er friske. Bytte til en vegansk proteinpulver kan være en enkel og praktisk måte å øke miljøarbeid. Bekymret for at vegansk protein ikke vil gi deg gevinster du leter etter?

 

LES OGSÅ: FORDELENE MED WHEY PROTEINPULVER HER

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.

About Magnus 61 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of