De 10 Beste Treningsapparatene 2019

Styrketrening har hatt en enormt voksende trend de siste 10 årene. Populariteten kan skyldes at det sannsynligvis er den treningsformen som gir største fysiske restultater på kortest mulig tid. Mange sier likevel at de ikke har tid til styrketrening, eller at de føler seg ukomfortable ved å gå til et treningssenter. Mitt tips da er å kjøpe egne vekter. Pengene et godt treningssett koster tilsvarer omtrent et år på treningssenter og varer i flere tiår.

Hva du bør kjøpe kommer an på hvor mye plass du har, men tro om igjen dersom du tror at du trenger mye plass for å holde på med styrketrening hjemme. De fleste har plass til en benk et eller annet sted i huset eller garasjen, og har du ikke det, er det drøssevis av øvelser du kan gjennfomøre med bare vektstangen og skivene eller med manualer.

I testen har vi lagt vekt på følgende:

  • Pris
  • Kvalitet (type metall, tykkelse, stabilitet)
  • Komfort 

Vårt ekspertpanel av testen 2018 består av:

Vegard hovli – Treningsekspert og blogger

Silje Nyhagen – Personlig trener og ernæringskonsulent

 

Her er de 10 beste treningsapparatene

   Bilderesultat for workout cartoon     2019

 

1. Universal hjemmegymstasjon

Vi var veldig imponert over denne intelligent oppbygde hjemmegymstasjonen. Treningsaparatet tilbyr drøssevis av funksjoner inkludert to former for benkpress (vanlig og incline), ryggtrening med 6 forskjellige justeringer , bencurls med 3 forskjellige justeringer og en god del mer. Dessuten kan du selvfølgelig bruke stangen (må kjøpes i tillegg) til å løfte marløft, militærpress og gjøre armcurls.  Med dette apparatet har du et meget godt grunnlag for å drive hjemmetrening. Dessuten er prisen det samme som et års forbruk på et billig treningssenter.

Pris: 3,959 ,- Se produkt

 

Pris 5,699,-   Se produkt (pakkeløsning med vektstang + 100 kg )

 

 

2. Benk med knebøystativ økonomipakke

Multifunksjon Treningsbenk Med Squat Rack

For at du skal ha et treningsapparat som inkluderer et knebøystativ, må du litt opp i pris sammenlignet med en enkel benk.Dette er kanskje den aller billigste treningsløsningen for deg som ønsker nettopp en benk og et knebøystativ. Treningsapparatet inkluderer både benkpress (incline og vanlig) og et knebøystativ. Det er solid bygd med god tykkelse slik at det tåler tunge vekter og varer over lang tid. Et flott sett for en veldig god pris.

Pris: 3,749,- Se produkt

 

 

Hjemmegym – Komplett

Pris: 11,999 Se produkt

10% avslag med kode: 7500rabatt

Hvis du virkelig ønsker å spandere på deg et godt treningsapparat, er kanskje akkurat dette i blinken. Det koster en del (ca 2- 3 års abbonoment på et treningssenter), men tilbyr veldig mange øvelser som til og med kanskje overgår antall øvelser du normalt ville trent på et ordinært treningssenter.  I settet følger det med en:

  • Benk du kan justere til incline og decline.  

  • Nedtrekkstativ

  • Butterfly

  • Muligheter for å trene lår og legger

Se produkt

 

4. Universal Treningsbenk Komplett

Et komplett og fint treningssett som tilbyr mange øvelser. Pakken inkluderer en vektstang, 1 curlstang og to manualer med total vekt 108 kg.

Pris 7,799,- Fås kjøpt her

 

5. Cable Cross Med Chinsstang

Pris 8,999,- Fås kjøpt her

10% avslag med kode: 7500rabatt

Cable-cross er et stadig mer populært treningsapparat. Det gir akkurat samme muligheter som et ordinært benkpressstativ, men tilrettelegger også bedre for balansemuskelaturen. I tillegg, er det få muskler du ikke kan trene med dette apparatet. Her finner du en oversikt over 50 forskjellige øvelser du kan utføre med kablene alene: cable-cross excercises

Bildet viser muskler brukt i øvelser med cable-cross
Bildet viser muskler brukt i øvelser med cable-cross

Vi har sett på mange cable cross-apparater, men dette var definitivt det billigste.

I tilegg, gir apparatet muligheter for chin/pull-ups som er en fantastisk bra styrkeøvelse.

Se produkt

 

6. Treningsapparat Jula

Det første vi lot merke til var prisen  som var sjokkerende lav. Vi skjønte immidlertidig raskt hvorfor. Treningsapparatet er etter vår mening altfor spinkelt og gir en følelse av at det kan velte til siden når som helst. Om du kjøper dette, anbefaler vi at du plasserer det inntil veggen, eller stabiliserer det på en annen måte. Gjør du det, kan dette være et fint og billig sett for deg som ikke har trent så mye før.

Pris 1999,- Fås kjøpt her

 

7. Abilica Multi 4 ST

Abilica Multi 4 ST

Et multiapparat med mange funksjonaliteter. Det er solid bygget og er av de billigere multiapparatene vi har sett. Vi mener likevel at dersom du ønsker et multiapparat, bør du ikke betale flere tusen kroner ekstra for et ekstra sete med de samme funksjonene. Ønsker du å trene samtidig med en annen, er det bedre å heller vente i 20 sekunder på hverandre og å bytte på. 

Pris: 11,499- Fås kjøpt her

8. Titan homegym inkl. 50 kg. vektmagasin

Titan homegym inkl. 50 kg. vektmagasin

Gymgrossisten sin Titan Homegym er en oppgradering fra Jula sitt sett, men når ikke opp til Abilica Multi 970 (nummer 2 på listen). Apparatet er solid bygget og tilbyr mange øvelser. Materialet er godt, men putene kunne vært litt mer behagelige.

Pris: 5,259- Fås kjøpt her

 

9. M3 Multiapparat

Multigym M3

Etter stor etterspørsel til å teste M3 og M5 apparatene valgte vi å gjøre nettopp det, selv om vi vet at det faller utenfor folks flest budsjett.
M3 Mulitapparat er et elegant og meget solid treningsapparat. Det har 96kg tilgjengelig for å gi hvilke som helst muskler motstand. Apparatet tilbyr over 40 øvelser.

Pris: 29,995,- Fås kjøpt her

 

10. M5 Multiapparat

Multigym M5 Multi-Gym

Apparatet passer best for bedrifter eller meget kresne private treningsentusiaster. M5 Multiapparat kommer med 2×96 kg blokker og gjør det mulig med hele 60 øvelser. Det er ingenting å si på kvaliteten når det gjelder dette produktet. 

Pris: 29,999,Fås kjøpt her

 

Vår anbefalning er å ta avstand fra M3 og M5. De er definitvt solide og ingenting å si på når det gjelder kvalitet, men det er likevel mye bedre for en privatperson å kjøpe noen av de andre apparatene vi har listet på siden vår. Du får trent de samme øvelsene, komforten er omtrent like god, men prisen er en tredjedel av disse.

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.

About Magnus 61 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of