De 10 Beste Treningsapparatene 2019

best treningsapparat, tren hjemme

Styrketrening har hatt en enormt voksende trend de siste 10 årene. Populariteten kan skyldes at det sannsynligvis er den treningsformen som gir største fysiske restultater på kortest mulig tid. Mange sier likevel at de ikke har tid til styrketrening, eller at de føler seg ukomfortable ved å gå til et treningssenter. Mitt tips da er å kjøpe egne vekter. Pengene et godt treningssett koster tilsvarer omtrent et år på treningssenter og varer i flere tiår.

Hva du bør kjøpe kommer an på hvor mye plass du har, men tro om igjen dersom du tror at du trenger mye plass for å holde på med styrketrening hjemme. De fleste har plass til en benk et eller annet sted i huset eller garasjen, og har du ikke det, er det drøssevis av øvelser du kan gjennfomøre med bare vektstangen og skivene eller med manualer.

I testen har vi lagt vekt på følgende:

  • Pris
  • Kvalitet (type metall, tykkelse, stabilitet)
  • Komfort 

Vårt ekspertpanel av testen 2018 består av:

Vegard hovli – Treningsekspert og blogger

Silje Nyhagen – Personlig trener og ernæringskonsulent

 

Her er de 10 beste treningsapparatene

   Bilderesultat for workout cartoon     2018 

 

1. Universal hjemmegymstasjon

Vi var veldig imponert over denne intelligent oppbygde hjemmegymstasjonen. Treningsaparatet tilbyr drøssevis av funksjoner inkludert to former for benkpress (vanlig og incline), ryggtrening med 6 forskjellige justeringer , bencurls med 3 forskjellige justeringer og en god del mer. Dessuten kan du selvfølgelig bruke stangen (må kjøpes i tillegg) til å løfte marløft, militærpress og gjøre armcurls.  Med dette apparatet har du et meget godt grunnlag for å drive hjemmetrening. Dessuten er prisen det samme som et års forbruk på et billig treningssenter.

Pris: 3,959 ,- Fås kjøpt her

 

Pris 5,699,-   Fås kjøpt her (pakkeløsning med vektstang + 100 kg )

 

2. Abilica Multi 970

Abilica Multi 970

Multigym SP 10 er et kompakt treningsaparat som tilbyr 30 øvelser.  Aparatet gjør det mulig å trene de fleste muskelgrupper inkludert legg, lår, bryst, skuldre og rygg.  Selv om apparatet er lite, er det solid bygget og veldig stabilt. Multigym SP 10 kommer med 68 kg vektskiver, dersom dette er for lite, kan du øke vektene helt opptl 130 kg.

Pris: 6,495,- Fås kjøpt her

 

3. Benk med knebøystativ økonomipakke

Dette er kanskje den aller billigste treningsløsningen for deg som ønsker noe enkelt og praktisk. Treningsapparatet inkluderer både benkpress (incline og vanlig) og et knebøystativ.  Et flott sett for en veldig god pris.

Pris: 2,569,- Fås kjøpt her

 

4. Universal Treningsbenk Komplett

Et komplett og fint treningssett som tilbyr mange øvelser. Pakken inkluderer en vektstang, 1 curlstang og to manualer med total vekt 108 kg.

Pris 7,799,- Fås kjøpt her

 

5.  Multigym Profi Center de Luxe.

Multigym Profi Center de Luxe.

Et tosidet og profesjonelt gymsett med mange varianter av treningsmuligheter, med dette settet er det få deler av kroppen du ikke får trent. Vi har sett på mange apparater som tilbyr plass for at to personer kan trene samtidig, men dette var definitivt det billigste. Prisen for treningsapparatet faller nok utenfor budsjettet til en god del personer, men dersom du ser etter noe som du ikke går lei av, og kan vare i flere tiår, er kanskje dette apparatet midt i blinken for deg.

Pris: 9,995,- Fås kjøpt her

 

6. Treningsapparat Jula

Det første vi lot merke til var prisen  som var sjokkerende lav. Vi skjønte immidlertidig raskt hvorfor. Treningsapparatet er etter vår mening altfor spinkelt og gir en følelse av at det kan velte til siden når som helst. Om du kjøper dette, anbefaler vi at du plasserer det inntil veggen, eller stabiliserer det på en annen måte. Gjør du det, kan dette være et fint og billig sett for deg som ikke har trent så mye før.

Pris 1999,- Fås kjøpt her

 

7. Abilica 2170 Utstyrspakke

Abilica 2170 Utstyrspakke

Et flott sett som tilbyr mange gode øvelser. Settet tar en god del plass da det er laget en ekstra pute på siden for bicepscurls, vi syntes løsningen til økonomipakken (nummer 3 ) var bedre. Prisen var god, men det blir fort mye dyrere med vekter.

Pris: 3,999,- Fås kjøpt her

8. Titan homegym inkl. 50 kg. vektmagasin

Titan homegym inkl. 50 kg. vektmagasin

Gymgrossisten sin Titan Homegym er en oppgradering fra Jula sitt sett, men når ikke opp til Abilica Multi 970 (nummer 2 på listen). Apparatet er solid bygget og tilbyr mange øvelser. Materialet er godt, men putene kunne vært litt mer behagelige.

Pris: 5,259- Fås kjøpt her

 

9. M3 Multiapparat

Bilderesultat for m3 multiapparat

M3 Multiapparat

Etter stor etterspørsel til å teste M3 og M5 apparatene valgte vi å gjøre nettopp det, selv om vi vet at det faller utenfor folks flest budsjett.
M3 Mulitapparat er et elegant og meget solid treningsapparat. Det har 96kg tilgjengelig for å gi hvilke som helst muskler motstand. Apparatet tilbyr over 40 øvelser.

Pris: 33,995,- Fås kjøpt her

 

10. M5 Multiapparat

M5 Multiapparat

Apparatet passer best for bedrifter eller meget kresne private treningsentusiaster. M5 Multiapparat kommer med 2×96 kg blokker og gjør det mulig med hele 60 øvelser. Det er ingenting å si på kvaliteten når det gjelder dette produktet. Tross prisen er produktet tydelig populært, butikken har kun et sett igjen på lager.

Pris: 48,995,Fås kjøpt her

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.

About Magnus 60 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz