B Vitamin – Mangel på Vitamin B symptomer

Nature's SunShine Super B vitamin

https://www.youtube.com/watch?v=reMdk4J7c60

B Vitamin – Mangel og symptomer

 

Nesten alle voksne trenger mer B vitamin. Vitamin B er enormt viktig for at du skal føle deg bra og ha et godt enrgilevel  Føler du deg slapp? Har du ikke så mye energi som du burde ha? Dette kan være symptomer på at du har vitamin B -mangel. Også viktig er det for å balansere hormoner. Dette kommer av det høye inntaket av karbohydrater vi får i oss i det daglige. Brød, pasta, ris, pizza – osv. Vi er mer stresset og får mindre søvn. Dette resulterer i at kroppen trenger mer vitamin B for å opprettholde en energibalanse. Har du fordøyelsesproblemer eller lav flora av godartede bakterier i kroppen din, vil ikke B-vitamin bli tatt opp i kroppen. Er du stresset, er B-vitamin enormt viktig. Har du en stressful jobb, hobby, andre stressfulle sosiale sammenhenger, eller stresset fordi du ikke får nok søvne kanskje? Har du hatt høyt karbohydrat-inntak eller høyt inntak av sukker i det siste? Da må du få i deg B-vitamin, vi mener spesielt B6 og B12.
Du må sørge for å få enten nok B-vitamin gjennom kostholdet ditt, eller supplering. Om du vet at du får i deg nok B-vitamin gjennom kostholdet du spiser, trenger du ikke kjøpe B-vitamin supplering. Men om du ikke er sikker, eller at du vet du har spist for dårlige råvarer i det siste, må du vurdere å kjøpe tilskudd av vitamin B.
Har du vært i dårlig humør i det siste? Da kan det være det lave nivået på vitamin B B6. B6 Regulerer humøret ditt, depresjon, angst. Grunnen til det, er at det styrer hormonene og nevrotransmitter som overfører nerveinpulser fra celle til celle. B vitamin er også viktig for hår, hud og negler. Er neglene dine tynnere enn de burde være? Er håret ikke så tykt som det burde være? Dette er advarsler om at du ikke får i deg nok B-vitaminer. 
B12 er selve energi-vitaminet. Føler du det trøtt og mindre opplagt, skulle du gjerne hatt mer energi. Da er det godt å vite at svaret kan godt mulig være Vitamin B12. Dette vil hjelpe med å booste energi-nivået ditt opp.  Mangel på B-vitamin vil gi deg en følelse av uopplagthet. Kanskje har du hatt mangel på B-vitamin i så lang tid at du ikke tenker over det lenger.  Det er viktig å kjenne etter på hva kroppen sier, dersom det er noe form for ubehag – bør det gjøres noe med det. Uopplagthet, slapphet, er ikke smerte i seg selv og mange vil derfor ikke tenke videre over det selv om de har følt det i lang tid. De første symptomene på B -vitamin mangel er nettopp dette, men over lengre tid vil det oppstå værre symptomer. Dette er symptomer som er skadelige for indre organer, der i blant hjerte og karsykdommer, stoffskifteproblemer og kanskje til og kreft. Jeg kan ikke få sagt det nok – kjenn etter hva kroppen sier til deg. Altfor mange går med symptomer i mange år, men gjør ingenting med det. Konsekvensene kan være fatale. 

Nature's SunShine Super B vitaminPris 180 tabletter – 240,- kr

Kjøp her

Super B får du ikke kjøpt i daglivareforetningen. Denne boksen inneholder 180 B-vitamintabletter som er nok til å dekke et halvt år. Mange produkter inneholder bare B12 typen, som jo er vel og bra, men det er også viktig at du får i deg B6.  Super B inneholder BÅDE B6 og B12. Derfor anbefaler vi på proteinpulvertest Super B.

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.

About Magnus 61 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kari Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Kari
Guest
Kari

Jeg hadde nok mangel på B-vitamin i åresvis, var plaget av mye stress osv. Kjøpte en boks for en stund siden og nå er det mye bedre. takk.