Topp 10 Best I Test Tights Norge 2017

Etter drøssevis av forespørsler har vi endelig gjennomført en av våre største tester noensinne. Vi har testet over 100 tights fra mange forskjellige kjente leverandører, og har kommet frem til de 10 beste. Det var et “close race”, men vi er sikre på at dette er de beste tightsene på markedet 2017.  

Hva har vi sett etter?

komfort for tightsKomfort / stretch 

prisen på tights, det må være billigPris

designet på tightsDesign

generell kvalitet på tightsKvalitet

 

TIPS!: Vi fant de fleste varene på Heartsupply for den beste prisen, der kan du også få en gratis rabattkode på 10% ved å legge inn emailen din.

1. Leopard Print Leggings

Terningkast : 6

Pris 279,- KAN KJØPES HER

Vinneren av testen vår ble Leopard Print Leggings av Barathrum. De har gjort en forbløffende god jobb med alle våre kriterier, pris, kvalitet, design og komfort.  Vi testet tightsen både i forhold till aktivitet som løping, vektløfting og klatring, komforten var som den skulle og stretchen var ikke blitt dårligere.  For deg som ønsker billige tights med et spesielt design, er dette definitvt ditt beste valg etter vår mening.

 

2. Fierce Compression Tights

 

Bilderesultat for fierce compression tightsBilderesultat for fierce compression tights

Terningkast : 6

Pris: 349,- KAN KJØPES HER

Fierce Compression Tights ble vår nummer 2, men hadde tatt seieren om prisen var lavere. Vi fant ut at kvaliteten på denne tightsen var hakket bedre enn den Leopard-printede tightsen, men det var ikke snakk om mye. Om du ønsker en høyere kvalitet av tights, men samtidig ikke ønsker å ødelegge lommeboken fullstendig, er dette et meget godt valg.

 

3.  UMLIFE Komprejon gymtights

Bilderesultat for umlife tights

Terningkast : 6

Pris: 379,- KAN KJØPES HER

Den neste på listen vår er UMLIFE sin nye gymtights. Tightsen er spesiallaget får gymmen, men kan selvsagt brukes til i bruksområder også. For at tightsen skal være bra til vektløfting, er kompresjonen veldig viktig. Denne tightsen scoret nærmest full pott da vi testet stretchen og den generelle kompresjonen tightsen gir under vekttrening. Vi ble forbløffet over at en tights til denne prisen kan gi så god stabilitet.

 

4. Compression Elastic Running Tights

Compression Elastic Running Tights

Terningkast : 6

Pris: 379,- KAN KJØPES HER

Denen løpe-tightsen er meget komfortabel og egner seg spesielt godt til løping. Den inneholder en kombinasjon av kompresjon og elastisk-materiale, som gir en veldig behagelig følelse under aktivitet. Faktisk var tightsen så behagelig at vi anbefaler den til et dagligdags bruk. 

 

5.  Trec Wear Leggings

Terningkast : 6

PRIS: 649,- KAN KJØPES HER

Trec wear leggings er en høy-kvalitet tights som er laget for å holde til bruk enten det er innendørs eller ute. Dette er god kvalitet, men litt dyrere enn de andre produktene vi har på listen vår. 

 

6. Mermaid Curve Compression Tights

Compression Elastic Tights | Perfect for gym and running

Terningkast : 6

PRIS: 319,- KAN KJØPES HER

For mange er det nok ingen overraskelse at den populære Mermaid Curve tights’en kom på listen vår. Mermaid Curve sin duolistiske tights egner seg enormt godt for både løping og styrketrening.  Den er high-waist og meget elastisk, noe som gjør den komfortabel og støttende til trening. 

 

7. Own it active Leggings

Tights With compression

Terningkast : 5

PRIS: 299,- KAN KJØPES HER

Own it active leggings kom på listen vår på grunn av sin utrolige komfort. Om du er ute etter noe som er enkelt å ta på, behagelig å gå rundt med, uansett om du trener eller ikke – er denne tightsen definitivt å anbefale. 

 

 

8. UMLIFE Farce High Elastic Leggings

Women Fitness Yoga Pants Women Fitness Slim Sexy Yoga Leggings Elastic Compression Pants High Waist Ladies Winter Running Tights

Terningkast : 5

PRIS: 329,- KAN KJØPES HER

UMLIFE klarte å komme på testlisten vår for annen gang med denne farce-edition “all sport leggings”. Tightsen er av høy kvalitet og har en veldig solid kompresjon som gir støtte i alle deler av bena. Tightsen egner seg godt for alle idretter.

 

9. Yoga Fitness | High elastic tights

White High Elastic Tights For Women

Terningkast : 5

PRIS 399,- KAN KJØPES HER

Yoga fitness’ høy elastiske tights er et høy-kvalitet produkt som du kan bruke til alle idretter. Denne tighten er laget spesielt med tanke på yoga og er utrolig fleksibel med et sterkt materiale. Hvis du er villig til å betale litt mer for litt mer kvalitet, anbefaler vi denne varianten

 

10. Aimn fitness tights

Fitness TIghts High Waist Elastic

Terningkast : 5

Pris: 279,- KAN KJØPES HER

Aimn tights er en superpopulær tights som er både billig og bra. Dette er den billigste tightsen vi har på listen vår, men kvaliteten er helt fin til alle slags idretter. En verdig avsluttning på listen vår. 

 

 

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.

About Magnus 50 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.

Leave a Reply

1 Comment on "Topp 10 Best I Test Tights Norge 2017"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Mari johansen
Guest

Kjøpte mermaid og Leopard 🙂

wpDiscuz