Best proteinpulver i Norge 2018 | Best i test

Nå har proteinpulvertest.no endelig gjort den store proteinpulvertesten av alle mulige norske proteinpulvertyper i 2018. Vi har testet pris, innhold, proteinprosent og generell kvalitet. Alle proteinpulvertypene som er listet opp her, kan du finne hos norske leverandører. Vi har lagt til link ved hver av de enkelte hvor du finner den beste prisen for produktet.

De fleste proteinpulverene ligger etter vår mening på en score rundt 20-30. Det å få en sore på over 40, vil si at kvaliteten er meget god, prisen er bra og smaken skal være god. Alle de 10 proteinpulverene listet her anbefaler vi sterkt. Det er viktig å være nøye på kvaliteten på proteinpulveret, da dette er faktisk noe du skal putte i kroppen din. Kvalitet av proteinpulver er viktig for:

  • Muskelvekst
  • Hormonbalanse
  • Generell helse

Vi håper du liker listen over de ti beste norske proteinpulverene og prøver deg frem til den du selv liker best!

Vårt ekspertpanel av testen 2018 består av:

Mikkel J. Holm – Kjemiker på analytisk laboratirium, Bergen

Terje Mikkelsen – Kosthold og ernæringseksperts

Silje Nyhagen – Personlig trener og ernæringskonsulent.

Disse 4 proteinpulverene skilte seg fra de andre

myrev nummber 1 proteinpulverproyme nummer 4proyme nummer 4
Pris44484545
Smak50414038
Kvalitet48434342
Total score av 5047,34442,641,6
Kjøp best i test proteinpulver vinnerenKjøp best i test proteinpulver vinneren
Kjøp best i test proteinpulver vinneren

 

MyoProtein™ 3kg Choco Peanut

Score: 47,3

Klikk her for best pris  | + GRATIS frakt denne uken !

I år er det Myrevolution sitt Myprotein 3 kg Choco Peanut som stikker av med seieren. Dette proteinpulveret er helt suverent og gjennomtenkt på alle punkter. La oss starte med å forklare hvorfor et 50/50 isolat/kasein-proteinpulver er regnet som det “nye” store innen proteinpulververdenen.  Whey Isolat er et hurtigprotein og Kasein er et langsomt-protein, noe som gjør at proteinpulveret er helt ypperlig til muskelrestitisjon og muskelbygging.  Det er produsert med et komplett aminosyrekompleks og har et høyt naturlig innhold av BCAA og Glutamin. Proteinpulveret er også HELT fritt for stoffer som aspartam, GMO og sukker.

næringsinnholdet på proteinpulveret med isolat , vinneren av testen 2018

 

Optium Nutrition, 100 % Whey – Gold standard

gold standard 100% whey Best i test 2018

Score : 44

Klikk her for best pris  | 28 % avslag

Dette proteinpulveret har  vært selveste kongen på markedet i flere år. Det er verdens mest solgte proteinpulver, og det er ikke uten grunn at dette var kåret til det beste proteinpulveret i 2017.  Proteinprosenten er på hele 78,5%, med naturlige tilsatte enzymer for å optimalisere proteinopptaket til kroppen. En klar nummer to i årets kåring.

 

 

ProZyme 6,8 kg Vanilje

best proteinpulver 2018

 

Score : 42,6

Klikk her for best pris (kun 6,8kg tilgjenglig nå)

Den norske leverandøren Tech Nutrition er kjent for sin kvalitet av proteinpulvere, men nå har de virkelig imponert oss. Med sitt Prozyme-proteinpulver har de klart å opprettholde et høyt proteinnivå, høyt kalsiumnivå, veldig lite fett og ikke noe kolesterol. Et type proteinpulver, kjent for sin langvarige virkning av aminosyreutvikling. Virkelig noe du må prøve.

Næringsverdier

Per 100 g

Per servering (40 g)

%RI per servering
Energi 1571 kj/375 kcal 628 kj /150 kcal **
Fett 1,3 g 0,8 g **
Hvorav mettet fett 0,1 g 0,1 g **
Karbohydrater 3,8 g 1,5 g **
Hvorav sukkerarter 0,2 g 0,1 g **
Protein 85,6 g 34,2 g **
Salt 0,3 g 0,1 g **

 

 

ProZyme HYDRO WHEY  – Isolate

best proteinpulver

Score : 41,6

Klikk her for best pris

Er du av typen som er litt kresen, som vil ha det beste av det beste. Hva om et proteinpulver eksisterer ert-protein/proteinpulver/kosttilskudd/prozyme-hydro-whey-908g.html?utm_source=TradeTracker&utm_medium=cpader kvaliteten er fullstendig optimal, men prisen er likevel ikke til å gå i bakken av ? Her er Prozyme whey-proteinpulver! Hva som gjør dette proteinpulveret så spesielt og kvalitetssikkert, er ikke bare den utrolige proteinprosenten på 86%!  ProZyme er også laget på en helt spesiell måte slik at det skal få et ekstra godt opptak i kroppen din. Dette proteinpulveret er for de som er opptatt av kvalitet.

 

MyoProtein™ 3kg Chocolate

Image result for myoprotein 3kg

Score : 39

Klikk her for best pris

Dette proteinpulveret er helt spesielt og nytt på markedet. Det inneholder det selskapet mener , en perfekt formel laget for å kunne fremstille muskelvekst i kroppen din. Myoprotein er en vitenskapelig utviklet, en forbedret whey proteinformel designet for alle idrettsutøvere som er ute etter mer muskler, mer styrke og bedre ytelse. Myoprotein inneholder protein hentet primært fra whey protein isolat og mysepeptider – to av de reneste proteinkildene tilgjengelig. Andre whey proteintilskudd kan ha bare noen få gram av disse svært biotilgjengelige og lettfordøyelige proteinene. Myoprotein ® er også forbedret med den mest studerte formen for kreatin for enda bedre gevinst i muskler og styrke.

 

 

HYDRO WHEY 1586G (3,5 LB)

best proteinpulver i Norge, Hydro whey

Score : 38

Klikk her for best pris

For deg som ønsker mye proteiner for pengene, er dette er supert alternativ.  Dette er hydrolisert proteinpulver med en meget god naturlig BCCA blanding som er ekstra proteinrikt. Det var to ting som overrasket oss når det gjaldt dette høy-kvalitetsproteinpulveret.

1. Prisen! Et så godt proteinpulver, med så lav pris og i Norge? De fleste hydroliserte isolat-proteinpulverene koster mye mer enn dette per kg.

2. Smaken! Er du redd for at proteinpulveret du er i ferd med å bestille kommer til å smake dårlig? Ikke vær redd for det med Nutramino. Vaniljesmaken er utrolig god og passer utmerket som både shake og smoothie.

 

 

 

Soy Protein Isolate

proteinpulvertest.no soy isolate protein testing 2017

 

Score : 38

Klikk her for best pris

Et utmerket alternativ til deg som ønsker å prøve et vegetabilsk proteinpulver. Soya protein Isolate er 100% vegetabilsk og helt uten tilsetningsstoffer. Selv om vegetabilsk proteinpulver vanligvis har en noe lavere proteinprosent enn whey-protein, har dette proteinpulveret hele 84% proteininnhold.

Myocollagen

MyoCollagen

Score : 35

Klikk her for best pris

Et proteinpulver fra Myocollagen, en verdenskjent leverandør for sin høy kvalitet og smak. Dette proteinpulveret har både en veldig høy proteinprosent og har samtidig en deilig smak. Proteinpulveret er rent og inneholder ingen dårlige tilsetningsstoffer. Myocollagen er kjent for sine helsefrembringende effekter for hud, hår og negler. Det er vel og bra, men her har vi i tatt trening som utgangspunkt og gir dermed dette proteinpulveret terningskast 5.

 

 

Combat Powder

Combat Powder, 1800 g 2018

Score : 34

Klikk her for best pris

Proteinpulveret Combat Powder fikk sin plass på listen på grunn av sitt høye kvalitet med blanding av konsentrert protein og BCAA ( genererte aminosyrer ). Proteinpulveret er utmerket for deg som driver med styrketrening og annen eksplosiv trening. Det er relativt billig, men for at det skulle få terningkast 6, måtte proteinprosenten ha vært litt høyere. Likevel er det et av de bedre på markedet.

Innhold per 100 g

Protein 75 g
Karbohydrater 15 g
Fett 4,5 g
Kostfiber 3 g
Natrium  450mg

  Carnivor – 1800 g

best i test carnivor 2017

Score : 32

Klikk her for best pris

Carnivor er et proteinpulver basert på storfekjøtt og har dermed høyere aminosyrer enn vanlig proteinpulver. Proteinpulveret inneholder også naturlig kreatin. Målet av BCCA var bra og proteinpulveret smakte godt.

Innhold per 100 g

Protein 62 g
Karbohydrater 22 g
Fett 0 g
Kostfiber 3,4 g
Natrium 0,3 g

 

 

Vegan Protein – Reflex Nutrition

Vegan Protein, 2,1 kg 2017

Score : 27

Klikk her for best pris

Et av de få veganske proteinpulverene som holder mål både når det gjelder pris, smak og proteininnhold. Vegan protein av Reflex Nutrition har virkelig overgåttmange andre veganske proteinpulvere. Dette er et erte-basert proteinpulver med et høyt innhold av proteiner. Smaken er noe av det bedre vi har smakt sammenlignet med andre erte-proteinpulvere.

Næringsinnhold per 100 g

Protein 74 g
Karbohydrater 4,1 g
Fett 5,6 g
Kostfiber 3,4 g
Natrium 1,3 g

 

© Best proteinpulver skrevet proteinpulvertest.no

Les også : Forskning beviser at proteinpulver gir økt muskelvekst. 

GRATIS RABATTKODER
Vi i proteinpulvertest.no får ekslusive rabattkoder fra mange norske leverandører av proteinpulver og andre kosttilskudd. Vi deler disse gjerne med deg!
Vi lover å ikke sende spam. Vi deler kun ut seriøse tilbud og store rabatter.

About Magnus 59 Articles
www.proteinpulvertest.no er websiden min. Her kan du lese om alt fra trening, proteinpulver til vitaminer du bør ta.

Leave a Reply

7 Comments on "Best proteinpulver i Norge 2018 | Best i test"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Mikkel
Guest

Kjøpte optium nutrition og muscletech. Gjør meg klar til sesongen 🙂

Andrea
Guest

Optimum nutrition <33

trackback

[…] Topp 10 best proteinpulver        Topp 10 best pre-workout     Topp 10 beste slankepiller […]

Fitnessfyren
Guest

Enig i Myoprotein på toppen

david
Guest

Myo Choco peanut er dyrt, men pokker så godt

trackback

[…] Best proteinpulver i Norge 2018 | Best i test […]

Runar
Guest

Myo er det diggeste proteinpulveret. Smaken er himmelsk

wpDiscuz